2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PORED SANOGA: Još jedan igrač Zvezde ima problem sa povredom!

Objavljeno: 09.02.20 u 10:00

Ocekuje se da defanzivac konkuriše za tim na otvaranju drugog dela sezone protiv Čukaričkog.

Mini-odmor, pa sutra ponovo na teren. Raspored je poznat za igrače Crvene zvezde pred kojima je pred start drugog dela sezone u kom žele da osvoje treću uzastopnu titulu.

Cilj je jasan sa novim trenerom Dejanom Stankovićem, koji na raspolaganju ima skoro čitav takmičarski pogon izuzev Sekua Sanoga, koji je posle nekoliko dana rada u Turskoj, zbog povrede morao da se vrati na lečenje u Beograd.

HS PREDSTAVLJA ZVEZDE ZIMSKOG PRELAZNOG ROKA U SRBIJI: Zvezda i Partizan ‘mršavo’, ‘bombe’ na Voždovcu i u Kruševcu!

Prognoze oko dužine pauze biće poznate u narednim danima, a mini-pauzu ima još samo Milan Gajić.

Desni bek je dobio udarac, ali za par dana se vraća u ritam, tako bi trebalo da kompletan pogon iz prošle sezone čeka subotnju premijeru na Banovom brdu sa Čukaričkim.

FOTO: FK Crvena zvezda
0
0

2 Komentara

  1. Na kraju teksta stoji da “kompletan pogon iz prošle sezone čeka subotnju premijeru na Banovom brdu sa Čukaričkim”. Sjajna vest! To znači da su tu svi oni koji su dokazali da je Evropa misaona imenica za njih i da nisu sposobni za ozbiljan evropski fudbal! Sada Zvezdi ostaju samo dve opcije: prva, da se unapred oprosti od Evrope i da sa “kompletnim pogonom iz prošle sezone” napadne SLS i KUP Srbije i druga, za koju je već kasno, da se oslobodi balasta trećerazrednih stranaca i naših fudbalera recikliranih mediokriteta pa da sa većinom novih igrača gradi novi tim! Ali, od toga nema ništa! Napasti Evropu sa istim igračima iz prošle sezone, nedoraslim za ozbiljan evropski fudbal je čista iluzija! To je kao da se živi u hologramu! Na kraju će Stanković ispasti žrtva pošto neće uspeti u kvalifikacijama. Jer budimo iskreni, nema šanse da ovi trenutni igrači-gubitnici prođu kvalifikacije!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter