6
Košarka

MILICA DABOVIĆ NE PRESTAJE: Ponovo je napala Marinu Maljković, u sred odlučujuće utakmice! (FOTO)

Objavljeno: 09.02.20 u 12:25

Dok su srpske košarkašice vojevale bitku za odlazak na Olimpijske igre, Milica Dabović im je pružila podršku na nesvakidašnji način.

Bivši kapiten nacionalnog tima je tokom meča protiv Nigerije koju je Srbija dobila sa 70:64, imala šta da im poruči, a sve u vezi njenog sukoba sa selektorom Marinom Maljković.

– Ajmo devojke pobeđujete, ali morate prvo da pobedite vašu Marinu – napisala je Milica na društvenim mrežama.

Tako je Milica Dabović još jednom podsetila na navodno sabotiranje od strane selektorke Maljković i sukob između njih dve koji traje od Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.

Podsetimo, Srbija je pobedom nad Nigerijom došla na korak od plasmana u Tokio, pošto je samo potrebno da dobije Mozambik večeras u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, a da Nigerija izgubi od SAD, što je vrlo izvesno.

0
0

6 Komentara

  1. Zasto se ne ugledas na sestru Anu ,koja ne samo sto dobro igra vec i izgleda fantasticno,a ne kao ti,imas facu kao kao tete iz filmova za odrasle.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter