0
AdmiralBet ABA Liga

AMERIKANAC POHVALIO BUDUĆNOST: Da ste mi pre meča rekli bio bih zabrinut!

Objavljeno: 09.02.20 u 22:00

Markus Pejdž bio je najefikasniji u redovima Partizana sa 20 postignutih poena, a evo šta je Amerikanac rekao posle meča.

On je istakao da bi bilo bolje da je Budućnost pobeđena sa većom razlikom, ali da je zadovoljan dokle god se pobeđuje.

– Tri velike utakmice su iza nas, morali smo da budemo na nivou posle pobede u Bolonji. Znali smo da je rival jak i napadački veoma dobar. Imaju dosta dobrih šutera i teško ih je ograničiti u broju poena. Bilo bi bolje da samo dobili većom razlikom da totalno kontrolišemo situaciju, ali sam realno zadovoljan – rekao je Pejdž.

Potom je prokomentarisao sjajan šut Šehovića i Nikolića koji su zajedno ubacili 12 trojki.

– Da ste mi rekli pred početak utakmice da će Nikolić i Šehović šutirati 12/17 zajedno za tri poena, bio bih zabrinut. Ali stvarno su dobri i odlično se kreću na parketu. Međutim, mi smo uvek odgovarali na pravi način, postizali smo neke važne poene, podizali smo atmosferu i to nas je održalo u utakmici.

Na kraju o predstojećem Kupu ‘Radivoja Koraća’.

– Svaka sledeća utakmica je najvažnija, pogotovo kada se borite za titulu i trofeje. Kup je za nas veoma važno takmičenje, branimo pehar. Verujem da ćemo nastaviti sa dobrim partijama i da će nam se brzo u sastav vratiti Gordić – zaključio je Pejdž.

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter