0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ZORAN TOŠIĆ: Sudije nisu dorasle ovakvom turniru! LAZAR MARKOVIĆ: Nisam povređen!

Objavljeno: 08.02.20 u 18:35

Jedan od najiskusnijih fudbalera Partizana zadovoljan je turnirom u Kataru, ali je nezadovoljan sudijama koje je domaćin odredio.

Krilni napadač Partizana je istakao da je ovo bio dobar turnir za Partizan i da je najvažnije da saigrači i on se u Beograd vraćaju spremni.

– Dobro smo se pokazali na ovom turniru, pokazali smo da možemo da se nosimo sa najboljim ruskim ekipama. Pogotovo kada smo igrali u najjačem sastavu protiv Lokomotive i Spartaka iz Moskve. Nažalost, malo smo prenaglili, dešavaju se sudijske greške, koje ne smeju da se dešavaju kada ovako dobro organizovan turnir, od uslova do timova. Utakmica sa Spartakom se preokrenula u nešto u šta nije trebalo. Najbitnije je da smo pripreme odradili kako treba i da se u Beograd vraćamo spremni – rekao je Zoran Tošić, a onda odgovorio na pitanje da li su greške sudija bile namerne ili posledica neznanja:

– Verujem da je neznanje, sudije nisu dorasle ovakvom događaju. Arbitri su bili neozbiljni, dugo se bavim fudbalom, evo 15 godina i retko sam sretao normalne sudije na prijateljskim utakmicama.

Lazar Marković je zbog udarca napustio igru, ipak kako sam kaže nije povređen.

– Nije ništa strašno, izašao sam iz igre iz predostrožnosti – rekao je Marković.

Sejduba Suma je ‘Grobarima’ poručio da je tim spreman da na svakoj utakmici Superlige Srbije osvoji tri boda.

– Mogli smo ranije da rešimo ovu utakmicu, da ih brzo kaznimo. Što se tiče prvenstva, videli ste da smo dobro spremni, odlično smo radili, a ja sa velikim motivom čekam nastavak sezone. Naš cilj je jasan, moramo da uzmemo tri boda na svakoj utakmici – rekao je Suma.

Partizan prvi meč u Superligi Srbije igra za osam dana u Humskoj protiv Radnika iz Surdulice.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter