0
AdmiralBet ABA Liga

ŠTA BI OVO: Mega dovela pojačanje u četvrtak, on danas otišao u Grčku!

Objavljeno: 08.02.20 u 18:55

Mega Bemaks je posle pobede nad Cibonom 87:76 u Zagrebu ostao bez velikog pojačanja, a ovaj trasnfer bi mogao da ode u istoriju.

U četvrtak pukla je ‘bomba’, bivši košarkaš Makabi Tel Aviva Deandre Kejn potpisao je za Megu Bemaks. Odigrao je u petak meč u Zagrebu koji je srpski tim dobio 87:76, a danas je napustio Beograd.

On se preselio u Atinu gde će nositi dres Peristerija. Ovaj tim se bori za titulu u Grčkoj gde je četvrti iza AEK-a, Prometeasa i Panatinaikosa. On će dres Peristerija nositi do kraja sezone.

Deandre Kejn je juče za Megu protiv Cibone ubacio 14 poena uz pet skokova i tri asistencije. Amerikanac je dugo bio bez kluba i radio je individualno. Mega će tako do kraja sezone voditi grčevitu borbu za opstanak bez velikog dvodevnog pojačanja.

Deandre Kejn je u karijeri igrao za Crveni oktobar, Antverpen, Ulm, Hapoel Eliat, Nižnji Novgorod, Betis, Makabi i Megu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter