7
Domaći fudbal

KAO ŠTO JE HOTSPORT NAJAVIO: Zvezda prodaje defanzivca u Kinu, Zvezdi stiže milionsko obeštećenje

Objavljeno: 08.02.20 u 09:42

Priča dve strane polako se privodi kraju, a već narednih dana je moguće sklaplanje aranžmana.

Nisu kinezi odustajali bez obzira što je start sezone zbog virusa odložen za mart, a ekipe i dalje traže pojačanja po Evropi. Izgleda da je Šangaj SPIG uspeo da odobrovolji čelnike Crvene zvezde poslednjom ponudom od tri miliona evra, što je bio minimum da puste Miloša Degeneka.

Završni korak je blizu, a moguć je sastanak dve strane da se konačno misija završi uspešno. Nema dileme da crveno-beli hoće da prodajom reprezentativca Australije popune budžet do leta, a da za sada ostaje Milan Pavkov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Treba istaći da se i visoki napadač nalazi na meti klubova iz Azije. Ukoliko se Degenek preseli u Kinu Dejan Stanković će na raspolaganju imati tri štopera, Nemanju Milunovića, Srđana Babića i Radovana Pankova.

FOTO: Crvena zvezda 

0
0

7 Komentara

  1. Klasično pranje para sa prijateljima iz Kine koji su pristali na novu igranku. Biće još argumenata za hapšenje. Evo Degenaka za nekoliko mjeseci nazad. Neko veliku zvijezdu tima i reprezentativca što je igrao dvije Lige šampiona prodaje za siću, a neko zaradi na dječaku 13 milioma. Nekome se rivali u pongpong ligi sklanjaju, a u obiljnim mečevima ima gol razliku više nego impresivnu 0:21

    0
    0
    Odgovori
  2. ANĐUSE,TI SI GROBAR,ko si ti da pozivaš na bojkot Zvezde? Ni Marin ni Degenek ništa nisu bili bolji od ostalih igrača u utakmicama protiv jakih timova !Nisu pravili nikakvu razliku,a Zvezda živi od prodaje igrača,a ne od demagogije i inata.Svi igraju za dobre pare,a do ozbiljnih para može se doći samo prodajom igrača koji imaju neku cenu na tržištu,a takvih je malo. Babić i Pankov nis nista lošiji halfovi,pogotovo za domaću ligu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Podrska upravi, visak igraca treba pametno umanjiti pozajmicama ili prodajom. Pripreme bile sjajne, radilo sa na ispravljanju gresaka, duele igri i primopredaji i brzim reakcijama. Mladji igraci ce uci u konkurenciju i sa time treba jos jace nastaviti. Ovaj predjasnji komentar je bezpredmetan i sigurno zlonameran. Uprava treba da transfere radi transparentnije i da smanji promasaje. Grobari, providni ste!

    0
    0
    Odgovori
  4. Ukoliko se desi ovaj transfer Degeneka, pod hitno treba bojkotovati ovakvu Zvezdu sa ovakvom anti-Zvezdinom upravom! Umesto da su zadržali Borjana, Degeneka i Marina (kao osnovu za budući tim), jedine igrače koji su ostavili pozitivan utisak u grupnoj fazi LŠ, oni rasparčavaju ono što valja a ostavljaju trećerazredne Afrikance i ostale nedorasle strance. Od navijača koji dođu na prvu utakmicu protiv Čukaričkog (ako i dođe neko), tražim da prozovemo upravu i tražimo njen odlazak! Nije Zvezda privatna prćija čoveka sa poternice i njegove svite te reciklirane ambiciozne mediokritete!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter