3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

FUDBALERI SPARTAKA POSLE POBEDE NAD PARTIZANOM: Uvek je tako sa njima, stalno se nešto žale!

Objavljeno: 08.02.20 u 18:10

Spartak iz Moskve prvi je osvajač Premijer kupa odigranog u Dohi posle pobede nad Partizanom 3:2.

Meč su obeležile ‘kritične odluke’ sudija, a upravo je to bila tema odmah posle utakmice. Fudbaleri Spartaka iz Moskve stali su u odbranu arbitara, a pomalo udarili na fudbalere Partizana. Tako je novi napadač Moskovljana Aleksandr Sobolev istakao da se crno-beli uvek nešto žale.

– Uvek je tako sa njima. Stalno se nešto žale. Ljudi, ovo je fudbal. Nisu me nešto posebno dotakli sa svojim žalbama – istakao je Sobolev.

Štoper Spartaka Georgi Džikija optužio je crno-bele za oštru igru.

– Sudija im je dozvolio da igraju grubo. Bilo je to na ivici regularnog. Najvažnije je to da niko nije povređen. Pripremili smo se za utakmicu koja je bila finale turnira, a ne kao da su oni CSKA iz Moskve. Drago mi je da smo igrali protiv Partizana, jer su nam ruski timovi pomalo dosadili.

Podsetimo, sudija Kaled Nabet je na ovom meču prvo zbog prigovora isključio Savu Miloševića, a potom je drugi žuti karton pokazao Bibrasu Nathu.

0
0

3 Komentara

  1. Partizan je pokazao da je bolji tim od drekavaca! Oh, boze, kako mi lice na ove nase nabedjene! Ovaj mec je tipican mec Zvezde kod nas kad dobije a trebala je da izgubi i samo sudije postanu igraci meca!
    Savo je jako pogresio sto je promenio tim skroz , inace bi ih glatko dobio.
    Inace , ogorcen sam na Lazara Markovica! Dokle covece, hoces li ti da igras ili ne fudbal?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakvom se vi pobedom podnosite to nije normalno! Pa da je Milosevicu ostavio iste igrace i u drugom poluvreme u ugazili bi vas i sa igracem manje. Vi ste totalni raspad isto kao i vasa seka u Srbiji, tako i njih sudije guraju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter