0
Domaći fudbal

NAKON NAPORNIH PRIPREMA: Fudbaleri Vojvodine se vratili kući

Objavljeno: 07.02.20 u 18:10

Fudbaleri Vojvodine vratili su se u Novi Sad sa dvonedeljnih priprema u Turskoj.

Posle 14 dana intenzinvog rada, tokom kojih su najčešće trenirali po dva puta dnevno, crveno-beli su klupskim autobusom danas oko 14 časova doputovali sa aerodroma ‘Nikola Tesla’ u FC ‘Vujadin Boškov’.

Tokom priprema u Beleku, Vojvodina je odigrala šest prijateljskih utakmica, pri čemu je ostvarila pobedu nad Rapidom iz Beča (2:0), remije sa Šahtjorom iz Donjecka (1:1), Lavovom iz Ukrajine (0:0) i Frajbergom iz Nemačke (2:2) i poraze od Maribora (2:3) i Rubina iz Kazanja (0:3).

U FC ‘Vujadin Boškov’, ekspediciju FK Vojvodina je dočekao predsednik kluba Vojislav Gajić, koji se srdačno pozdravio sa svakim od igrača i članova stručnog štaba, i poželeo im srećnu i uspešnu predstojeću polusezonu, koja za Vojvodinu počinje u subotu, 15. februara, kada će, sa početkom u 18 časova, na stadionu ‘Karađorđe’ odigrati prvenstveni meč protiv Proletera.

Crveno-beli su od šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića dobili dva slobodna dana, a sa treninzima će nastaviti u ponedeljak, čime će ujedno započeti poslednju fazu priprema za predstojeće izazove.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter