0
U pripremi

MESI LJUT NA ČELNIKE BARSELONE: Hoće li Argentinac na leto zaigrati u Premijer ligi?

Objavljeno: 06.02.20 u 14:24

Nema mira ove sezone ni u Barselonu, uz nekoliko povreda usledili su i neki iznenadni rezultati, a sportski direktor Erik Abidal krivicu je svalio na igrače.

Abidal je nedavno u razgovoru za španske medije rekao da su igrači krivi što su iznerverili Ernesta Valverdea, a ubzro je usledio odgovor Mesija koji mu je rekao da ako već izlazi u javnost iznese imena igrača koji su odgovorni za smenu Valverdea.

Mesi se u ovom prelaznom roku zalagao za dovođenje zvučnog pojačanja u napadu u vidu Nejmara, a klub nije uspeo da mu usliši želju. Potom se povredio i Luis Suarez, a nezadovoljstvo je u Mesiju sve veće.

Kako prenose engleski mediji, Mančester Siti pomno prati dešavanja na relaciji Barselona – Lionel Mesi, spremni su da ponude Argentincu ugovor ovog leta.

LIONEL MESI PROZVAO ODBRANU BARSE: Ljuti smo zbog loših rezultata

Podsetimo, Argentinac je pri potpisivanju ugovora leta 2017. godine, ubacio posebnu klauzulu koja će mu nakon leta 2019. godine omogući da promeni sredinu bez obeštećenja.  Njegova otpusna klauzula iznosila je 700 miliona evra, ali je prestala da važi ovog leta. 

Mesi nije imao pravo da sredinu promeni tokom zimske pijace, već će tokom leta moći da se odluči za novu sredinu, Barsi će biti vezane ruke.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter