0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2017-2018 Partizan v Macva (Sabac) Nebojsa Kosovic (C) celebrates scoring the goal with the Lazar Cirkovic (L) and Marko Jankovic (R) Beograd, 22.07.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

HOTSPORT SAZNAJE: Bivši igrač Partizana karijeru nastavlja u Izraelu!

Objavljeno: 06.02.20 u 23:55

Iz Švajcarske seli se u Izrael.

Još kod Marka Nikolića u prvom mandatu u Partizanu, koji ga je i doveo iz Rada, Lazar Ćirković je predstavljao otkrovenje i odlično se tada predstavio javnosti na debiju protiv Totenhema i Harija Kejna (0:0).

Kasnije mu je Miroslav Đukić dao šansu, ali je štoper nije iskoristio, te je uz dosta kritika napustio Partizan i otisnuo se te 2018. godine u Švajcarsku.

Zaigrao je za Lucern, gde je za dve sezone odigrao 32 utakmice i postigao jedan gol. Sve dok ove zime nije došlo vreme za novu promenu.

Kako HotSport saznaje, Ćirković je postao novi fudbaler Makabi Netanje, jednog od najstarijih izraelskih klubova.

Trener Makabi Netanje je Slobodan Drapić i trenutno u tamošnjem šampionatu zauzimaju devetu poziciju sa 27 bodova, četiri manje od zone koja vodi u plej-of.

U klubu su mišljenja da će im Lazar Ćirković pomoći u ostvarenju cilja.

Na tragu informacije – Aleksandar Ilić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter