0
Domaći fudbal

ŠAMPIONSKI PLES: Zvezda pregazila Slovake i spokojno čeka nastavak sezone

Objavljeno: 05.02.20 u 17:29

U poslednjoj proveri crveno-beli ‘spakovali’ su tri gola za pola sata Dunajskoj Stredi, a viđena je i majstorija Njegoša Petrovića.

(Od specijalnog izveštača HotSporta iz Beleka – Mirko Marković)

Pola sata dominacije Crvene zvezde u Beleku za ubedljivu pobedu nad Dunajskom Stredom 4:0 (3:0). Tri gola postignuta su ‘lagano’ i igra šampiona Srbije bila je dobra, a pečat je udario projektilom sa preko 30 metara Njegoš Petrović.

Bila je to majstorija mladog reprezentativca Srbije, a pre njega pogodio je Ben u trećem minutu i Jovančića u 16. minutu. Ben je izveo perfektan korner iz desnog ugla i na drugoj stativi pronašao je Dušana Jovančića koji se sjajno snašao pored čuvara i duplirao vođstvo svoje ekipe.

Gobeljić je imao priliku da postigne novi gol na pripremama, potom je Gavrić iz kornera bio blizu postizanja pogotka, da bi posle novog Benovog udarca iz ugla – najbolju priliku imao Babić, međutim lopta je stala na gol-liniji.

Videlo se da su izabranici Dejana Stankovića motivisani za ples po jakoj kiši i vetru, a slovaci su ‘samleveni’ presingom, a zatim i akcijama koje su se nizale kao na traci. Na ovaj način Zvezda je uhvatila zalet za nastavak sezone. a ova startna postava trebalo bi da otovi meč sa Čukaričkim 15. februara.

Zaigrao je u nastavku trećeplasirani tim slovačkog šampionata, zatvorili su pojedine pukotine pozadi, ipak, u 57. minutu još jedna sjajna akcija Zvezde, dugo je trajao napad, a onda je Rodić poslao sjajan pas za Boaćija na drugoj stativi, ovaj se odlično snašao i postigao svoj prvi gol na pripremama i postavio konačnih 4:0.

Crvena zvezda: Borjan, Gobeljić, Degenek, Babić, Rodić, Petrović, Jovančić, Gavrić, Ben, Nikolić, Boaći. (od 72. minuta igrali su jošPankov, Milunović, Konatar, Jovićić, Vulić, Simić, Ivanić, Garsija i Pavkov)

FOTO: Crvena zvezda 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter