2
Domaći fudbal

MILUTINOVIĆ OTKRIO RECEPT: Iskusni trener zna šta je Partizanu potrebno za pobedu u derbiju… (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.20 u 16:25

Fudbaleri Partizana na pripremama su u Dohi, a zajedno sa njima je i promoter Svetskog prvenstva 2022. godine u Kataru Bora Milutinović.

On smatra da je za klub iz istočne Evrope velika stvar što je dobio priliku da se priprema u Dohi.

– Normalno, treba da se uspostave dobri kontakti sa ljudima iz Azije, a posebno iz Katara. Budućnost može da bude interesantna – ističe Milutinović.

BORA MILUTINOVIĆ – PARTIZAN JE UVEK PRIORITET: Evo šta je legendarni trener rekao o Miloševiću (VIDEO)

Deset godina je u Kataru, da li mu nešto nedostaje iz Srbije?

Najmanje vremena sam živeo u Srbiji. Bajina Bašta pet godina, Bor deset godina i Beograd deset godina. Najviše sam proveo u Meksiku, a najbliže srcu mi je Bajina Bašta. Poštuje sva mesta, ali porodica mi je u Bajinoj Bašti – dodao je trofejni trener.

OBRT: Partizan ipak nije ostao bez novca od transfera Rikarda, evo šta treba da se dogodi da crno-beli dobiju 600.000 evra

Partizan igra derbi protiv Crvene zvezde u martu.

– Igrači treba da budu svesni šta je važno, šta se traži od njih, da imaju odnos kolektivni, strast za fudbalom. Poštovanje ka treneru… Po onome što sam video na treningu odnos igrača prema treneru je na zavidnom nivou – rekao je Milutinović.

Kako se Katar priprema za Svetsko prvenstvo?

– Katar je prošle godine osvojio Azijsko prvenstvo, čovek nije mogao ni da sanja da će oni to osvojiti. Imaju dobar tim za Svetsko prvenstvo – rekao je Bora Milutinović.

0
0

2 Komentara

  1. e moj lave! vise ti pristoji ona druga krajnost ka nadimak tj o… pred ovakvim covekom treba da se poklonis, ako uopste imas imalo pameti. bez pomoci vucica kokeze i sudija ne mozete sacuvati 11 bodova. jadan bio kako to ne vidis!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter