1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NAPADAČ NAJAVLJUJE (JOŠ) BOLJE DANE – BOAĆI: Stanković je sjajan, na proleće ću biti novi Boćko, još bolji!

Objavljeno: 04.02.20 u 20:14

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se u Beleku za nastavak sezone, a Ričmond Boaći danas je razgovarao sa novinarima.

(Od specijalnog izveštača HotSport iz Beleka – Mirko Marković)

Dugo se već šuška o mogućem odlasku Ganjanina Ričmonda Boaćija, a napadač ističe da razmisljša samo o Zvezdi. Pohvalio je napadač i novog trenera Dejana Stankovića.

ODMAH POSLE POBEDE U DERBIJU: Crvena zvezda raskinula ugovor sa strancem!

Pričam dosta na italijanskom sa novim trenerom. Sjajan je, sećam ga se iz igračkih dana. Mislim da ću na proleće biti novi Boćko, još bolji nego stari. Deluje da će mi odgovarati Dekijeva taktika. Ja sam napadač i ne mogu da odlučujem da li ćemo igrati sa jednim ili dva špica. Ja ću probati da se prilagodim svakoj trenerovoj odluci, ali on je taj koji ima završnu reč – ističe Boaći. 

DA LI JE BOMBA NA POMOLU: Crvena zvezda se interesuje za fudbalera Rome?!

Postoji mogućnost nove selidbe u Aziju, napadač crveno-belih ističe da je skoncentrisan na igru, ostalo prepušta menadžeru.

– Koncentrišem se samo na treninge. To što direktor priča je između njega i mog menadžera, a na meni je samo da treniram i budem koncentrisan na Crvenu zvezdu. Za ostalo su tu Terzić, Mrkela i moj menadžer – zaključio je Boaći.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

0
0

1 Komentara

  1. Ovaj Boaći se nije video na 12 utakmica prošle i ove godine u LŠ, postigao je samo 1 gol protiv Olimpijakosa! Nepotrebno je pomenuti da je ovaj spori, indolentni i neefikasni centarfor imao unapred zagarantovano mesto kod trenera (mislim da je to bio neki Milojević), koji je rasterao gledaoce sa Marakane, svojim uspesima! Ovaj Boaći je bio standardna rezerva u Kini i jedino što on zna je da primi loptu leđima okrenut golu protivnika i odmah je preda najbližem saigraču! Da li je ikada iko primetio da je Boaći predriblovao protivnika?! Ne! Jer čovek to ne zna, a zbog njega se Zvezda oslobodila Joveljića! Valjda Stanković zna da je Boaći bio i rezerva u Italiji pune 4 godine!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter