0
U pripremi

FOTO: KK Partizan

TRINKIJERI: Nisam zadovoljan, kada izgubiš na skok… Sve je bilo gore-dole, levo-desno

Objavljeno: 03.02.20 u 21:48

Partizan je poražen u meču 18. kola ABA lige u kome je gostovao Crvenoj zvezdi rezultatom 92:86. Crno-beli nisu imali rešenja za Bilija Berona.

Nakon meča trener Andrea Trinkijeri izašao je pred novinare u nekarakteristično kratkom obraćanju.

Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi. Jednom i da se o derbiju može govoriti jako jednostavno: 41:27 skokovi i 96,4 slobodna bacanja. Sve je drugo bilo gore-dole, levo-desno, trenutak za njih, za nas…Ali na kraju su te dve stvari odlučile – rekao je Trinkijeri.

Košarkaši ‘parnog valjka’ sutra putuju u Bolonju na ponovni duel sa ekipom Virtusa u okviru Evrokupa.

– Ne volim pitanja na koja ne mogu dati pametan odgovor. Ne može se kalkulisati derbi. Igra se, igra se. Igramo protiv Virtusa u sredu i idemo dalje. Da ne igraš ovu utakmicu? Nismo mogli nikako drugačije – rekao je trener Partizana.

Kratko je odogovorio na pitanje da li je zadovoljan igrom ekipe.

– Nisam zadovoljan, jer kad izgubiš na skok i na lopte koje su pola-pola, onda su to morale biti naše lopte. Na to izgubiš utakmicu. Jako je teško napraviti lep koš u tvrdoj utakmici. Kad je lopta na podu, prljava, kad je klizava…zato nisam zadovoljan – rekao je Trinkijeri nakon meča protiv Crvene zvezde.

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter