1
Domaći fudbal

POZNATA SUDBINA MLADOG NAPADAČA: Krstović ide na pozajmicu, ova trojka predvodi Zvezdin napad na proleće

Objavljeno: 03.02.20 u 21:04

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se u Beleku za nastavak sezone.

Dok crveno-beli bruse formu kako bi na proleće sačuvali 11 poena prednosti u odnosu na najbližeg pratioca Partizan, novi trener polako pravi rezove. Imali su igrači nekoliko nedelja da se nametnu Dejanu Stankoviću, a trener Zvezde odlučio je da je za neke previše rano da igraju na najvišoj sceni.

ZVEZDINI DEBITANTI: Dan za pamćenje Petrovića, Krstovića i Tomanea

Crvena zvezda će devetnaestogodišnjeg Nikolu Krstovića poslati na kaljenje u Grafičar gde će imati prostora da u takmičarskim utakmicama stekne neophodni kvalitet kako bi naredne sezone konkurisao za Zvezdin tim.

Krstović je karijeru počeo u Zeti za koju je odigrao 92 utakmice, nastupao je za Crnu Goru do 17, 19 i 21 godine.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

Krstović se već uputio put Beograda gde će se staviti na raspolaganje novom timu. Crvena zvezda će u napadu u prolećnom delu sezone poverenje ukazati Tomaneu, Pavkovu i Boaćiju. 

0
0

1 Komentara

  1. Greska,trebao je da bude pozajmljen nekom jacem timu u Superligi. Evidentno je da Krstovic,ima veliki potencijal. Nakon 2-3 utakmice bi poceo da reseta mreze,s obzirom da nije dobijao sansu pre.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter