0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

EVROPSKE UTAKMICE GLEDAĆEMO DRUGIM OČIMA – ŠAKOTA: Meč je bio čudan, razmišljao sam kako da čuvamo svežinu!

Objavljeno: 03.02.20 u 21:22

Osvetila se Crvena zvezda Partizanu za poraz iz novembra, crveno-beli slavili su protiv ‘parnog valjka’ rezultatom 92:86.

Dragan Šakota istakao je nakon meča da je utakmica bila čudna, ali je dodao da je zadovoljan pobedom.

– Zadovoljan sam pobedom, sa naše strane bilo je dosta odgovorno u završnici. Utakmica je bila veoma čudna, napravili smo razliku i posle dozvolili protivniku da se vrati, a sve vreme mi je prolazilo kroz glavu kako da sačuvamo svežinu. Utakmicu je završila atipična petorka, samo da bi zadržali agresivnot u odbrani. Mislim da su imali bolju psihologiju pred utakmicu, u boljoj situaciji su od nas. Baš smo bili pred moranjem pobede i to se razlikuje. Ta njihova rasterećenost im je omogućila bolji procenat šuta i to se odrazilo na te procente – kazao je Šakota.

ABA LIGA: Zvezda na krilima Berona slavila protiv Partizana, derbi opravdao očekivanja (VIDEO)

Strateg Zvezde dodao je da je prioritet ABA liga.

– Imali smo dosta problema u poslednje vreme, cilj nam je da do kraja sezone u ABA ligi uđemo prvo u četiri, a zatim ostvarimo što bolji plasman. Moraćemo da evropske utakmice gledamo nekim drugim očima – dodao je Šakota.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter