0
Košarka

POKAZAO JE KOLIKO MU JE ZNAČIO: Embid obukao dres sa brojem 24, postigao 24 poena i uzvikivao Kobi! (VIDEO)

Objavljeno: 29.01.20 u 09:37

Džoel Embid je odmah nakon pada helikoptera u kome se između ostalih nalazio i Kobi Brajant rekao da je zbog njega zavoleo košarku, a to je na narednom meču i pokazao.

Istog momenta kada se srušio helikopter u okrugu Kalabasas u Kaliforniji, pojavila se informacija da je tragično nastradao i legendarni košarkaš Kobi Brajant, svoju tugu je sa svetom podelio i Džoel Embid.

SVI SU TO ČEKALI: Novak Đoković na originalan način odao počast preminulom Kobiju Brajantu (VIDEO)

Počeo sam da igram košarku zbog Kobija, gledajući finale 2010. godine. To finale bilo je prekretnica u mom životu, želeo sam da budem kao Kobi, u ovom trenutku mnogo sam tužan – napisao je na Tviteru.

Džoel Embid je pobedu Filadelfije nad Golden Stejtom posvetio Kobi Brajantu, postigao je 24 poena, a nosio je i dres sa brojem 24 umesto broja 21 koji je nosio u ranijim mečevima.

NOVO: Biciklisti slikali srušeni helikopter u kom je poginuo Brajant, ovo su najbliže slike do sada (FOTO)

Embid je u momentu kada je pogodio skok šut uzviknuo ‘Kobi’ što je dovelo do dodatnog naboja emocija. Istakao je i sinoć da je da je zbog Kobija počeo da se bavi košarkom, Brajant je bio razlog zbog čega je odustao od odbojke i okrenuo se košarci.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter