1
Domaći fudbal

OBJAVLJEN KRAJ: Višegodišnji as Partizana objavio kraj karijere – iz Humske u penziju!

Objavljeno: 28.01.20 u 14:23

Kako mu je istekao ugovor sa crno-belima, odlučio je da više ne igra aktivno fudbal.

Bivši kapiten Partizana Miroslav Vulićević rešio je da se penzioniše u 35. godini. To nam je upravo potvrđeno iz kluba, uz poziv da se u sredu na koktelu održi svečani ispraćaj desnog beka.

Vulićević je u junu prošle godine bio među otpisanim igračima trenera Sava Miloševića, a ovog januara mu je istekao ugovor sa Partizanom.

Nije pronašao novu sredinu i ova odluka se možda mogla i očekivati. U Partizan je došao u sezoni 2012/2013 iz novosadske Vojvodine na poziv Marka Nikolića.

MILOŠEVIĆ ‘ODJAVIO’ PRIPREME U TURSKOJ: Ocena – 11! Zvezdu nijednom nisam gledao, ponuda za mene ima, ali…

Od tada je odigrao 156 utakmica u crno-belom dresu, jednom je bio strelac i 21 put je asistirao. Jednu utakmicu više odigrao je za Vojvodinu, a ukupno 63 za Javor.

Dva puta je bio šampion Srbije sa Partizanom, četiri puta osvojio Kup, a tri puta je igrao i u dresu sa nacionalnim timom.

0
0

1 Komentara

  1. Hvala majstore za sve što si dao crno-belih porodici! Uvek si bio na maksimumu i otvarao na terenu, a to se ne zaboravlja. Puno zdravlja i sreće u životu, a sa tvojim ponašanjem i odnosom prema poslu, ne brinem za uspeh u životu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter