5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Mustafa prešao u Zvezdu! (FOTO)

Objavljeno: 28.01.20 u 22:07

Crvena zvezda dovela je novo pojačanje, a o njemu se saznalo preko društvenih mreža, evo o čemu je reč…

Crvena zvezda dovela je Ibrahima Mustafu. Reč je o 19-godišnjem momku iz Gane koji je sa crveno-belima potpisao ugovor na dve i po godine.

Zanimljivo da ga zastupa isti agent koji zastupa Ričmonda Boaćija. Do sada je igrao za Eur Afriku. Nije poznato da li je Zvezda morala da isplati neko obeštećenje. Zna se samo da je reč o napadaču.

– Poznato je po brzini i snazi u veznom redu koji može da postigne i gol – navodi se na sajtu koji je objavio informaciju o transferu.

On će biti priključen omladinskom pogonu i igraće za sastav Slavoljuba Đorđevića. Videćemo hoće li se naći u timu za nokaut fazu Lige šampiona.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

5 Komentara

  1. Afro fanatici koji su zaseli Zvezdi za vrat nisu živi ako u toku prelaznog roka ne dovedu barem 2-3 afrička “kapitalca”, koja kupe za “dž”, pa ih forsiraju na uštrb naših srpskih igrača, sve nadajući se da će oni da “prorade” i da ih nekome utrape! Naravno, u pitanju je strogo privatan posao ovih muljatora, koji su do sada doveli na desetine ovakvih “kapitalaca”, sa učinkom totalna nula (“0”). Svi su ih već pročitali, ali oni ne staju! Dok ide, ide!

    0
    0
    Odgovori
  2. Forsiranje domacih mladih igraca????/Cirkus od kluba,nakarada koja zajedno sa KK Zvezda FMP je unistila sve sto vredi u sportu u Srbiji!!!

    0
    0
    Odgovori
    • A sta tebe briga za sport u Srbiji?
      Ti voliš klub osnovan u NDH koji ima najviše navijača među Splićanima.
      Klub koji je imao dobar razlog da uništi kosarku u Srbiji i to je uradio zarad sopstvene koristi. A sad vam tamo igraju sve grobarska deca. Nema „belca“ ni u ekonomatu i ne pitas se odakle lova a 10 godina igrate Kup Liliane Roncetti.
      Zato..
      GLE’AJ SVOJA POSLA.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter