0
Košarka

PRVI REZULTAT PADA HELIKOPTERA: Vazduh je bio kao supa!

Objavljeno: 27.01.20 u 10:40

Još nije zvanično utvrđeno zbog čega je došlo do pada helikoptera u kom su bili Kobi Brajant i osam njegovih prijatelja.

Istraga je u toku, a pored policije u ceo posao se uključio i FBI. Utvrđuju se svi mogući razlozi pada letelice, a prvi rezultati ukazuju na gustu maglu i visok procenat vlažnosti vazduha.

– Uslovi su bili magloviti, oblačno vreme, kiša je rominjala. Relativna vlažnost vazduha je bila 100 odsto. To znači da je vazduh bio kao supa – rekao je za ‘CNN’, mearolog Majkl Gaj.

Da je bilo nemoguće leteti govori podatak da je policija Los Anđelesa prizemljila sve svoje letelice. Zabranjeno je leteti iznad mesta nesreće, a istagu dodatno ometa veoma nepristupačan teren.

– Za nas je ovo logistička noćna mora. Nije to baš pristupačan teren – rekao je šerif Aleks Viljanova i zamolio fanove da ne dolaze i ne pokušavaju da stignu do mesta nesreće.

Podsetimo, pored legendarnog Kobija Brajanta (42)  poginula je njegova ćerka Điana (13) i još sedam osoba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter