0
Košarka

POJAVIO SE AUDIO SNIMAK I SNIMAK RADARA: Prenisko letite, helikopter brzinom od 300 km/h udario u planinu! (VIDEO)

Objavljeno: 27.01.20 u 12:43

Nema sumnje da je gusta magla iznad Los Anđelesa najveći krivac što se letelica sa Kobijem Brajantom i njegovom ćerkom srušila, a postavlja se pitanje zbog čega je helikopter uopšte i poleteo.

Devet osoba je poginulo kada se kod Los Anđelesa srušio helikopter u kom su bili legendarni Kobi Brajant i njegova ćerka Điana. Jutros se pojavio audio snimak razgovora pilota i kontrolnog tornja. Pilot je tražio pomoć zbog guste magle.

Na snimku se čuje da pilot traži pomoć i da kruži, što se pokalapa sa pričom da je iznad Zoo Vrta u LA helikopter napravio nekoliko krugova. Pokušao je da pronađe izlaz iz teške situacije.

Međutim, američki mediji prenose da je pilot napravio veliku grešku nekoliko trenutaka pred nesreću. On je išao prenisko, iako su ga upozoravali iz kontrolnog tornja, te je krenuo prema planinskom delu i ubrzo nakon toga udario u planinu pri brzini od 300 km/h. Pilot je probleme sa maglom prijavio dok su leteli iznad zoološkog vrta LA, te su kružili najmanje šest puta i leteli veoma nisko na visini od oko 500 metara.

– Morate da povećate brzinu, letite prenisko – upozorila je kontrola leta, a potom je došlo do prekida signala.

Evo i radarskog snimka:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter