0
Evropske lige

ODUŠEVILA NA STARTU: Trbojević hara terenima u Grčkoj!

Objavljeno: 27.01.20 u 14:44

Ulaganja u ženski fudbal rastu, a u Atini imaju novu „zvezdu“ koja je postigla u dva meča tri gola i upisala dve asistencije.

Fudbal je muška igra, ali širom sveta sve se više ulaže u ženske timove i nacionalne selekcije kasnije imaju dobar benefit. Put je Ivanu Trbojević (20) pre nekoliko dana posle igranja u Zvezdi i Spartaku odveo u Atinu gde je uz pomoć menadžera Borislava Cvijanovića postala član Atromitosa. Ekipa je u vrhu tabele i za dva meča oduševila je svojim učinkom. Gol za pobedu na debiju i zatim kreacija trijumfa na strani (5:0). Novi poslodavci su impresionirani potencijalom Srpkinje.

– Uspela sam na samom startu da se pokažem u pravom svetlu, a ovo je svakako početak kao iz bajke. Nisam se libila da počnem novi korak u karijeri pogotovo u inostranstvu, pa sam sada veoma srećna u Atini – kaže za HotSport, Trbojević.

Razlika postoji u odnosu na našu zemlju.

– Uslovi su dobri, radi se naporno i biće veoma zanimljivo u nastavku šampionata. Na meni je da nastavim u dobrom ritmu i opravdam očekivanja kao i da Atromitos bude u vrhu na tabeli – jasna je Trbojević.

Talenat je samo dobar preduslov, a Srbija ima još jednog predstavnika na terenima Grčke u usponu ženskog fudbala, koji je sve popularniji u zemlji „Helena“ i privlači publiku.

FOTO: ŽFK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter