0
Košarka

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

EMOTIVNA PORUKA STANKOVIĆA ZA BRAJANTA: Ostavite igru bolju nego što ste je našli. A kada dođe vreme za odlazak, ostavite za sobom legendu! (FOTO)

Objavljeno: 27.01.20 u 15:25

Svetska javnost se polako uz suze oprašta od legendarnog Kobija Brajanta, a posebno emotivnu poruku ostavio je Dejan Stanković.

Novi trener Crvene zvezde ostavio je snažnu i emotivnu poruku za tragično nastradalog Kobija Brajanta. Poruku koja pogađa pravo u srce, ali i koja mladim nadolazećim sportistima pokazuje kako treba da slede legendarnog košarkaša LA Lejkersa:

– Sami ste odgovorni za to kako će vas se ljudi sećati – ili neće. Nemojte to shvatiti olako. Ako to uradite kako treba, vaša igra će nastaviti da živi u drugima. Imitiraće vas i oponašati oni sa kojima ste igrali, oni protiv kojih ste igrali i oni koji vas nikada nisu videli. Zato, ostavite sve na terenu. Ostavite igru bolju nego što ste je našli. A kada dođe vreme za odlazak, ostavite za sobom legendu – napisao je Dejan Stanković uz sliku Kobija Brajanta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

R.I.P 🙏💔

A post shared by Dejan Stankovic (@dejanstankovic) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter