1
Domaći fudbal

ZVEZDA GA JE HTELA: Radonjić je bio najbrži u Srbiji, on odmah posle njega, sada je slobodan u izboru nove sredine… (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.20 u 16:44

Krilni napadač kog krasi izuzenta brzina ponovo je u potrazi za novim klubom, ali postoji problem, ne mali…

Nemanja Radonjić dok je nosio dres Crvene zvezde bio je svakako najbrži igrač Superlige Srbije. Odmah iza njega bio je krilni napadač Mladosti iz Lučana Saša Jovanović. Maltretirao je momak rođen u Lazarevcu odbrane širom Srbije, a plašili su ga se i štoperi Crvene zvezde i Partizana. U dva prelazna roka povezivan je sa crveno-belima, ali do transfera nije došlo.

Saša Jovanović je iz Lučana prešao u španskog drugoligaša Kordobu, a prošlog janiara je za pola miliona evra potpisao za saudijski Fateh. Arapi nisu bili zadovoljni, te je u spetembru usledila pozajmica u La Korunju. Srpski fudbaler odigrao je 14 utakmica i postigao je jedan gol. To nije bilo dovoljno da velikan iz Španije potpiše ugovor sa njim.

Sada se vratio u Fateh, ali Arabijci zbog broja stranaca ne računaju na njega. Saša Jovanović je slobodan u potrazi nove sredine. Zvezda je bila zainteresovana za Jovanovića pre dve godine, a pitanje je da li je spremna sada da krene u pohod na brzonogog napadača.

Problem pravi to što je Saša Jovanović odigrao mečeve za dva kluba u ovoj sezoni i ne bi mogao da nastupa u Superligi Srbije. Jedina opcija mu je ostanak na Bliskom istoku ili odlazak na Daleki istok gde prvenstva tek počinju Kina, Japan i Južna Koreja.

Ako se ništa ne desi, Zvezdi možda ostaje šansa da za male pare, a možda i bez obeštećenja dovede Sašu Jovanovića i ubrza svoju igru preko krila.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter