4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STAV KLUBA: Samo prodaja Degeneka otvara vrata za novog štopera! Traži se pojačanje na još jednoj poziciji

Objavljeno: 25.01.20 u 09:40

Prati se nekoliko potencijalnih novajlija, a snima se još jedna pozicija u poslednjoj liniji.

Došao je Sanogo, a vremena za nove igrače u Crvenoj zvezdi ima do 8. februara i kako saznaje HotSport samo u slučaju prodaje Miloša Degeneka u Kinu otvoriće se mesto za angažovanje novog štopera.

PRAVAC ANTALIJA: Zvezda sa 27 fudbalera krenula u Tursku, evo ko je sve na spisku (FOTO)

Za sada nema dogovora sa ekipom Šangaj SIPG, mada knjiga nije zatvorena. Ukoliko dođe do drugog rastanka sa reprezentativcem Australije uslediće naredni potez aangažovanja štopera pošto su tu Nemanja Milunović, Radovan Pankov i Srđan Babić. Ukoliko do transfera Degeneka dođe pored stranca jedna od opcija je i Slobodan Rajković.

Crveno beli prate kandidate i za poziciju levog beka. Ostaje Milan Rodić, ali je potreban i naslednik i eventualna kupovina moguća je samo u slučaju da dođe domaći igrač. Izbor je veoma sužen, pa je tako u poslednji čas mladi Konotar otišao u Antaliju.

Ovu ulogu može da odradi Milan Gajić, mada se traži rešenje posle otpisivanja Brazilca Žandera iz takmičarskog pogona što je bila odluka Dejana Stankovića.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

4 Komentara

  1. Znači Terza opet pere pare u Aziji, evo tog velikog asa za nekoliko mjeseci nazad. Ko će za tu prevaru da ponudi tri m iliona? Niko nikada. Zanimljivo da za takvu jednu iskonsku fudsbalsku legendu niko u Evropi ne zna i nije zainteresovan, a milione vrijedi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dejan Stankovic dolazi iz Italije , tamo su doktorirali sistem 3-5-2 kad si favorit a 5-3-2 kad se branis . Samo promenis status bocnog igraca od beka do krila zavisno od potrebe . Taj sistem pokriva rupe usled manjka uigranosti , kondicije i discipline u igri . Jasno je da Zvezda mora sa menja sistem kad igra u Evropi u odnosu na super ligu . Milojevic je to uradio tek na 0:5 protiv Bajerna nazalost .To je recept i za reprezentaciju pogotovo sto na bekovima nemamo dobra resenja . Muslin nas je tako odveo na prvenstvo iako smo bili autsajderi u grupi

    0
    0
    Odgovori
    • Petre, vidi se da se razumeš u fudbal, ali kako tumačiš sledeću činjenicu: Centar za motorička istraživanja i analitiku sporta, iz Beograda je izvršio testiranja igrača Zvezde, dva dana pre početka priprema. Rezultati testa govore o motoričkim vrednostima igrača Zvezde. Rezultati testiranja nisu za pohvalu, ali i pored toga se prenebregavaju dobijeni rezultati a igrači koji su u prošloj grupnoj fazi LŠ ostali upamćeni kao nesposobni za ozbiljan fudbal, su ostali i dalje kao okosnica trenera Stankoviću! Svi se dobro sećamo “petardi” i “šestardi”koje su nam priređivali Milojević i njegovi sporaći u odbrani i gle čuda ti isti nesposobni igrači za ozbiljan fudbal, i sada čine okosnicu tima i sa njima se ide napred ponovo u kvalifikacije za Evropu. “Nešto je trulo u državi Danskoj” (Šekspir).

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter