0
Fudbal

FOTO: Crvena zvezda

ODE I ON NA BLISKI ISTOK: Zvezdin turista i dalje uzima milione!

Objavljeno: 25.01.20 u 20:20

Nema sumnje da je Džonatan Kafu jedan od najvećih promašaja u istoriji Crvene zvezde, a Bordo će na kraju isplatiti takođe svoj veliki promašaj.

Stigao je Kafu leta 2018. godine u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje. Igrač koji će crveno-bele odvesti u Ligu šampiona. Brazilac je posle svega šest meseci dobio nadimak turiste, pošto je dok su drugi momci trenirali on obilazio znamenitosti u Tel Avivu, Jerusalimu i Tokio.

Leto se vratio u Bordo iz kog je bio pozajmljen crveno-belima, ali nije uspeo da se izbori za minutažu. Danas je pozajmljen Al Hazemu u Saudijskoj Arabiji. Francuzi su ga u Saudijsku Arabiju poslali na pozajmicu uz obavezan otkup od 3,5 miliona evra.

Džonatan Kafu će na Arapskom poluostrvu zarađivati 1,5 miliona evra. Podsetimo, Bordo je Džonatana Kafua kupio od Ludogoreca za 7,5 miliona evra. Žirondinci su ga kasnije za milion evra pozajmili Zvezdi, a sada bi mogli da zarade još 3,5 miliona ako se Brazilac probudi u Al Hazemu.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter