0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

‘OBORILI SMO REKORD’: Milošević otklonio dilemu oko Vitasa, a evo kako je reagovao na Zvezdinu ponudu za Rajkovića! (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.20 u 13:41

Prilikom improvizovane promocije Bojana Matića u Beleku, pred novinare je izašao i šef stručnog štaba Partizana Savo Milošević.

(Specijalni izveštač HotSporta u Beleku – Stefan Smuđa)

Strateg ‘parnog valjka’ prvog dana boravka u Turskoj najavio je pojačanje, a ono je stiglo tek posle 11 dana. Ispunjena mu je želja koja je nastala još letos.

– U najkraćem, mislim da smo ponovo oborili rekord u čekanju. Bojana jurimo od letos, pa sami izračunajte koliko smo ga čekali. Želim mu dobrodošlicu, poznajem ga od ranije i fudbalski i ljudski. Mislim da će predstavljati ozbiljno pojačanje za nas.

 Da li je tačno da ste bili toliko uvereni da ćete ga angažovati, da ste mu rekli posle utakmice Partizana i Vojvodine da je vreme da promeni dres.

– Rekao sam mu ja to još letos na Zlatiboru. Konsultacije oko dovođenja igrača radimo sa celim stručnim štabom, a za njega je bilo jedinstveno razmišljanje da je profil igrača koji nama treba.

IMPROVIZOVANA PROMOCIJA U BELEKU: Milošević i saigrači dočekali prvo veliko pojačanje! (VIDEO)

 Vidite li Sadika i Matića kao tandem zajedno u napadu?

– Može da se desi da u određenim fazama utakmice igramo sa dva špica, jer mislim da su oni kompatibilni. Neće biti problem upariti ih. Možda je još bitnije od toga što u situacijama kada Sadik nije na terenu može da nam zadrži nivo igre gore visoko, a dozvoljava nam i pošto je drugačiji profil igrača da probamo nešto drugačije. Nećemo mnogo imati vremena da isprobamo alternativni sistem igre.

– Bojan je na svoj način vrlo aktivan u toku igre, nije igrač koji samo stoji gore, čeka. Neko je ko je stalno u pokretu. Klub smo koji igra napadački, trebaju nam špicevi koji su takav profil.

FOTO: HOTSPORT

 Miloševića smo potom upitali da prokomentariše informaciju da je Crvena zvezda zainteresovana za Slobodana Rajkovića, štopera koji je dva meseca trenirao sa Partizanom i kog je želeo da potpiše.

– Ne znam zaista – ostao je nedorečen Milošević.

 Spominjalo se da Partizan želi Uroša Vitasa?

– Da, moguće je. Imali smo ideju da dođe i ovde, ali ćemo se već u Beogradu naći sa njim. Počeće da trenira sa nama, blizu je dogovora, ali imamo problem jer kao i sa Škrbićem moramo da vidimo u kom je fizičkom stanju – zaključio je Milošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter