1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

PROMENA PLANA: Matić došao, Škrbić ide, pominje se sada i Vojvodina…

Objavljeno: 24.01.20 u 15:58

Bojan Matić prešao je iz Vojvodine u Partizan i večeras će biti predstavljen kao novo pojačanje crno-belih u napadu.

Umar Sadik dobio je najzad zdravu konkurenciju u samom špicu. Partizan je iz Novog Sada doveo Bojana Matića. Tako će crno-beli u prolećni deo sezone ući sa dva kvalitetna špica. Kako HotSport saznaje, Miljan Škrbić nije zadovoljio Savu Miloševića i stručni štab i neće ostati u Humskoj.

Napadač je slobodan u izboru nove sredine. Kako HotSport nezvanično saznaje, Miljan Škrbić bi mogao u Vojvodinu, jer je tamo ostalo jedno upražnjeno mesto odlaskom Bojana Matića. Novosađani su doveli Momčila Mrkaića iz Javora, ali potrebno je pronaći i zamenu.

Miljan Škrbić je procenjen kao veoma darovit napadača, ali nespreman. Na potezu je Vojvodina, a odluku će svakako doneti šef stručnog štaba Novosađana, Nenad Lalatović.

0
0

1 Komentara

  1. Navijač sam Zvezde, da ne bude zabune, ali mislim da je Partizan napravio sjajan potez dovodeći Bojana Matića, jednog od najboljih špiceva u Srbiji! Dok Partizan dovodi proverene domaće snage dotle Zvezda dovodi 31-nogodišnjeg rezervistu iz Saudi Arabije! Neću tom bosonogom “kapitalcu” da pominjem ime jer nije vredno pomena! Da je manja bodovna razlika, Partizan bi sigurno prešišao Zvezdu na tabeli, jer u Zvezdi su ostali svi oni spori igrači koji su obrukali Zvezdu u grupnoj fazi LŠ! Afro fanatici u Zvezdi su ostali dosledni svojoj filozofiji “Afrikanci napred, mladi igrači Zvezde napolje iz Zvezde!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter