0
Domaći fudbal

USPEŠNA DRUGA PROVERA – LALATOVIĆ: Zadovoljan sam, biće još bolje

Objavljeno: 22.01.20 u 20:21

Posle pobede njegovog tima nad Spartakom, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da je zadovoljan onim što su prikazali crveno-beli, od kojih tek očekuje prave i kvalitetne partije.

Vojvodina je danas pobedila Spartak rezultatom 2:1 (1:1), u prijateljskom meču odigranom u Veterniku.

Uvek sam zadovoljan kada se utakmica dobije. Ovo nam je tek druga utakmica, u koju smo ušli iz teških treninga, pa sam zato zadovoljan i zalaganjem, željom, voljom i ritmom koji smo imali. Naravno, sada još uvek nisam zadovoljan igrom, jer moramo mnogo bolje, ali s obzirom na to da treniramo tek dve nedelje i da su igrači preumorni, mislim da je to dobro izgledalo danas – kaže Lalatović.

U drugom poluvremenu, na poziciji desnog beka, za Vojvodinu je nastupio Konstantin Nika (26), koji je prošle polusezone bio član rumunskog Voluntarija i koji je trenutno na probi među crveno-belima.

Vidi se da je imao dužu pauzu i da je nespreman, ali vidi se i da ima kvalitet, pa sada treba da donesemo odluku o tome da li će ići sa nama na pripreme ili ne. Spisak putnika u Tursku je praktično iskristalisan, iako moramo dovesti još jednog štopera, jer tu za sada imamo samo Saničanina i Đurića. Veselinović je povređen, a Stojsavljević je mlad igrač i on treba da bude budućnost našeg kluba. Nama je trenutno potreban još jedan iskusan štoper – istakao je Lalatović.

Fudbaleri Vojvodine će još sutra trenirati u FC „Vujadin Boškov“, pošto u petak odlaze na dvonedeljne pripreme u Tursku.

FOTO: FK Vojvodina

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter