4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MITAR MRKELA: Stanković ima još želja, Kanjas ima dve ponude na stolu, evo i odakle!

Objavljeno: 22.01.20 u 13:20

Polako se bliži kraju prelazni rok, a Crvena zvezda će izgleda pomalo i kupovati, a ne samo prodavati kao što je najavljeno.

Najavio je generalni direktor Crvene zvezde smanjenje igračkog kadra za proleće, a za sada je klub napustio samo kapiten Marko Marin za 1,7 miliona evra. Ponude postoje za Miloša Degeneka, Ričmonda Boaćija, Milana Borjana i otpisanog Hosea Kanjasa.

– Za Kanjasa postoje dve ponude, igrač razgovara sa mogućim kupcima. Mogu da otkrijem, jedna je iz Turske, a druga iz Rusije – rekao je sportski direktor Mitar Mrkela.

Iz ekipe su pored Španca odstranjeni Brazilac Žander Santana i Holanđanin Radživ Van la Para. Stigao je Seku Sanogo, ali tu nije kraj prelaznog roka.

– Transfer pijaca je živa stvar i stvari se menjaju. Dejan Stanković je na Kipru dao šansu mladim igračima. U Antaliji će ih biti petorica. Stanković ima još neke želje, ali o tom potom. Sve zavisi od odlazaka – rekao je Mrkela.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’: Mirko Marković

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

4 Komentara

  1. Stankovića je dovela interesna grupa koja je zajahala konja koji se zove Zvezda, a Stanković igra kako oni sviraju jer ga imaju u šaci. On mora da sluša ali lako je to što mora da ih sluša nego mora i da gleda ove “kapitalce” iz klase “pišljivi bob” koji ne bi mogli u pravom profesionalnom klubu ni kopačke da čiste. Kakvih će se tek gluposti nagledati u Zvezdi dok bude trener!

    0
    0
    Odgovori
    • Horhe= Neno,skini se sa informacija o Zvezdi,imaš svoje glodare pa tamo uređuj odnose u klubu. O zvezdi brinu zvezdaši,a ti mrziš samog sebe i Zvezdu

      0
      0
      Odgovori
      • Lave bez zuba, ti nisi navijač Zvezde, jer da jesi ne bi podržavao ove prevare od Zvezdinih “kapitalaca”! Valjda ti je grupna faza LŠ otvorila oči o vrednostima ovih prevara iz inostranstva. Ti znači podržavaš ovaj trećerazredni škart a protiv si mladih igrača Zvezde! Kada je tako, onda uživaj u vanvremenskim ostvarenjima ovih škartova! Seti se smehotresnih igara protiv Bajerna, Totenhema, PSŽ, Liverpula, Napolija i katastrofalnih rezultata koje nam je priredio “pedantni stručnjak i velemajstor kvalifikacija doktor” Milojević!

        0
        0
        Odgovori
  2. MITAR MRKELA: “Stanković ima još želja…”, istrgnuto iz konteksta, stoji u naslovu! To znači da će Zvezda dovesti još “kapitalaca” iz klase “pišljivi bob”, ali to takođe znači i da neće šansu dobiti naši mladi igrači koji će biti vraćeni da trunu u Grafičar! Protiv privatizacije Zvezde su upavo ovi petokolonaši koji rovare u Zvezdi, dovodeći “pišljivi bob” u Zvezdu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter