2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

IPAK JE DRUGA STRANA MEDALJE: Van la Para izbačen iz tima!

Objavljeno: 22.01.20 u 10:29

Holanđanin je dobio novu šansu od trenera Dejana Stankovića koji je verovao u njega, ali je fudbaler tu priliku prokockao.

Objasnio je sinoć Mitar Mrkela za čitaoce HotSporta situaciju oko prodaje Ričmonda Boaćija i Milana Pavkova, kao i status Milana Borjana. Jutros je Crvena zvezda zvanično otvorila temu Radživ Van la Para. Holanđanin je odstranjen iz tima, a evo i zbog čega:

– Po povratku ekipe sa prvog dela priprema razgovarao sam sa trenerom Stankovićem o Radživu van la Pari. On je dobio priliku da radi i da se nametne tokom priprema na Kipru, a na sve je odgovorio nedisciplinom i nezalaganjem. Takav stav Crvena zvezda nema nameru da toleriše i zbog toga neće putovati sa ekipom na pripreme u Antaliju. Biće mu obezbeđen trener sa kojim će raditi samostalno, a stavljen je na transfer listu kako bi već ove zime promenio sredinu – rekao je sportski direktor Mitar Mrkela.

Sad ostaje da se vidi gde karijeru može da nastavi Radživ Van la Para, a to su samo lige u kojima prvenstvo počinje u februaru ili martu.

FOTO: FK Crvena zvezda

ŽELITE DA PROČITATE NAJBOLJE SPORTSKE VESTI – POSETITE INSTAGRAM STRANICU HOTSPORT.RS

0
0

2 Komentara

  1. Moj Mrkela ti baš upropasti Zvezdu svojim neznanjem, dovodeći / naročito strane / fudbalere u ovaj klub. Mislim , da protiv tebe treba pokrenuti krivičnu prijavu, zbog zloupotrebe položaja.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je promasaj uprave! Ne znam na osnovu cega je on uopste doveden!? Veze nema.

    A sada, sve ovo verovatno radi i namerno, jer zeli da ode odavde.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter