1
Domaći fudbal

BEZ SUME KOJI IMA PROBLEM: Gledajte uživo na HotSportu Partizanov meč protiv Krakovije (PRENOS)

Objavljeno: 22.01.20 u 14:00

Za razliku od prvog meča dana protiv Vitorula, koji se nije završio, ovog puta protiv Krakovije na terenu će biti prvotimci Partizana.

(Specijalni izveštač HotSporta u Beleku – Stefan Smuđa)

Partizan jeste pobedio u prvoj proveri na zimskim pripremama u Turskoj, ali će se okršaj sa rumunskim Vitorulom pamtiti po tome što je trener Savo Milošević povukao ekipu u 88. minutu zbog veoma lošeg suđenja i u tom momentu nedosuđenog penala nad Slobodanom Stanojlovićem.

Samo par sati kasnije, posle ručka i ‘hlađenja glava’, crno-beli ponovo izlaze na teren. Ovog puta u drugačijem sastavu, jer će projektovani prvi tim igrati protiv poljske Krakovije.

Jedino će ponovo startovati Aleksandar Šćekić, pošto se Sejduba Suma požalio na problem sa povredom leđa, a uz to je pre dva dana dobio jak udarac u skočni zglob i danas neće biti na terenu.

Prenos ćete ponovo moći da gledate putem našeg sajta. Evo sastava ‘parnog valjka’ za ovaj meč:

PARTIZAN: Stojković, Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević, Šćekić, Zdjelar, Tošić, Natho, Asano, Sadik.

Klupa: N. Stevanović, Lutovac, Smiljanić, Vujačić, L. Pavlović, Lakčević, Ivanović, F. Stevanović, Brežančić, Škrbić, Marković.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter