3
Domaći fudbal

POZNATI SU DETALJI UGOVORA: Sanogo danas potpisuje i priključuje se pripremama, da li će biti još pojačanja?

Objavljeno: 21.01.20 u 10:31

Vezista je bio želja trenera Dejana Stankovića, a verovatno i jedino zimsko pojačanje šampiona Srbije

Dogovor dve strane je utanačen, klubovi su dogovorili saradnju i Saneku sanogo je prvo, a verovatno i jedino pojačanje Crvene zvezde na početku 2020. godine. Vezista je juče došao u Beograd, utanačio uslove plate (oko 500.000 evra) i ostatak je na računu Al Itihada.

SANOGO NA KORAK DO ZVEZDE: Uslovi sa igračem dogovoreni, čeka se samo...

Pozajmica je produžena do decembra i postoji opcija da crveno-beli kupe povremenog reprezentativca Obale Slonovače i već 1. jula imaju ovu opciju. Kako saznaje HotSport pre potpisa Sanogu danas treba da odradi lekarske preglede, a na njegovom dolasku insistirao je trener Dejan Stanković. Ako bude sve po planu Sanogo treba u petak da otputuje sa ekipom na drugi deo priprema u Antaliju.

HS ANALIZA: Gde Dejan Stanković vidi Seku Sanoga, novog Zvezdinog Nenada Krstičića?! (VIDEO)

 Bivši igrač Jang Bojsa koga je htela i Roma nije igrao u proteklom periodu, pošto je pokušavao da napusti Saudijsku Arabiju i imaće priliku da podigne formu kroz niz prijateljskih mečeva u Turskoj kako bi bio spreman za prolećnu premijeru 15. februara protiv Čukaričkog na Banovom Brdu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BOOOM!! 💣💣🔥🔥Miloje odlazi Deki dolazi? Dejan Stanković za sada najozbiljniji kandidat za trenera Zvezde!

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

3 Komentara

  1. Kakvo suvišno pitanje u naslovu dali će biti još pojačanja! Pa, naravno da će biti! Zvezda treba da se pojača u svim linijama sa novim “kapitalcima” iz klase “pišljivi bob”! Posle Sonoga očekujem još najmanje 2-3 nova “kapitalca”, jer treba se ugraditi u njihove ugovore a prodati mlade igrače!

    0
    0
    Odgovori
  2. Uzeli smo vanzemaljca. Daj Boze da gresim ali jos kedna prevara na Marakani. Igras LS i dovodis nekog nepoznatog igraca. Sa druge strane prodajes najbolje za sicu lici mi na raspad sistema

    0
    0
    Odgovori
    • nepoznatog igraca??? e sad se vidi ko je vanzemaljac.. Covek je u svici odigrao vrhunski trebao je da prodje u stutgart pa je otisao u arapske zemlje zbog para.. nemoj da komentarises ako nemas pojma

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter