1
Hot tip

MERIDIANBET IZAZOV Ko će pokoriti London, „plavci“ ili „tobdžije“? Vi odlučujete!

Objavljeno: 21.01.20 u 17:30

Čelsi dočekuje Arsenal u 24. kolu Premijer lige, u susretu koji je bitan za obe ekipe – za „plavce“ da se zadrže u vrhu, a za „tobdžije“ da se istom primaknu.

Meridianbet kvote kažu – domaćin je favorit po kvoti 1.80, podela bodova je 3.80, a pobeda gostiju plaća se 4.40. Ipak, derbi je derbi, a i po formi oba tima ne nazire se pobednik.

Poslednjih nekoliko sezona, londonski rivali znali su da nam prirede spektakle sa  četiri, pet, šest, čak i osam golova… Ali i da odigraju 0:0. Odlučili smo se da navijamo za golove!

Tako se na vašem Meridianbet tiketu može naći igra GG4+ po sjajnoj kvoti 3.00! Prosto nam je nemoguće da Arsenal i peti susret u nizu dođe „od nula do dva“. Opet, ako se to dogodi i naše se na vašem tiketu, možete naplatiti po kvoti 2.22.

Što se stanja na tabeli tiče, Čelsi je četvrti i znatno mirniji, u zoni koja vodi u Ligu šampiona, s pet bodova više od Mančester junajteda. S druge strane, tim koji predvodi Mikel Arteta je deseti i upravo deset koraka udaljen od današnjeg rivala.

Golovi, golovi! Kao što rekosmo, navijamo za njih, jer to je poenta fudbala. Oba tima imaju mnogo kvalitetnih pojedinaca, a Meridianbet ima i sjajnu ponudu za vas: „plavci“ i „tobdžije“ tresu mrežu glavom, a kvota je neverovatnih 22!

Aleksander Lakazet i Nikolas Pepe, u odsustvu Obamejanga, biće udarne igle gostiju. S druge strane, tandem Ejbraham – Maunt vodiće glavnu reč, uz podršku Vilijana.

Tako Meridianbet donosi sjajnu igru: gol + asistencija Pepea po kvoti 22! Prednost u tom učinku dajete Mauntu? Nema problema, čeka vas kvota 15!

Ostale više nego interesantne igre možete potražiti u Meridianbet specijalu posvećenom velikom londonskom derbiju, za jedan tim možda i „utakmici sezone“.

Zato ovog utorka od 21 čas i 15 minuta budite uz TV ekrane, ukoliko niste među srećnicima koji će posetiti „Stamford bridž“ i – izaberite pravu igru za vaš tiket!

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter