0
Košarka

FOTO: Twitter

JOKIĆ O REPREZENTACIJI: Ne znam, ni za trenera, a ni za mene! MELOUN: Ako postignem dogovor biće sjajno!

Objavljeno: 21.01.20 u 12:21

Taman kada je izgledalo da se saga oko Majka Melouna i reprezentacije Srbije stišala, te da će američki stručnjak sesti na klupu Srbije uz selektora Igora Kokoškova nove oprečne izjave stižu iz Sjedinjenih Američkih Država.

Trener Denvera rekao je da razgovara sa selektorom, međutim, ništa zvanično nije dogovoreno oko njegovog angažmana u KSS ovog leta. Iako je sam košarkaški savez potvrdio da je uz ‘orlove’. 

– Vodim dijalog sa Igorom Kokoškovim. Imali smo sjajne razgovore. Ništa još zvanično nije dogovoreno, ali to je nešto za šta sam zainteresovan. Nastaviću da razgovaram sa njim i KS Srbije o tome. Ako postignem dogovor, to će biti sjajno i biće odlična prilika – rekao je Meloun dopisniku RTS-a iz SAD.

IGOR KOKOŠKOV: Majkl Meloun jedva čeka leto u Beogradu!

Dodao je na pitanje novinara da razgovori koje vodi sa savezon nemaju nikakve veze sa Nikolom Jokićem.

– Moji razgovori sa Igorom su striktno između nas dvojice i ne želim da dodajem nikakav pritisak Nikoli. To je poslednja stvar koju bih hteo da uradim – zaključio je Meloun.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Belac a trenutno najbolji igrač #NBA lige! #Doncic #MVP 🔥🌪💪

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Srpski košarkaš Nikola Jokić upitan je o svom nastupu na kvalifikacijama u dresu reprezentacije Srbije.

– Ja ne znam, ne znam ni za trenera, a ni za mene. Fokusiran sam sada na ovu sezonu, ostalo nam je 40 utakmica do kraja. Puno je to, stvarno… Nema odgovora za sada – istakao je Jokić.

FOTO: Twitter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter