0
Ostali sportovi

DEJAN SAVIĆ: Španci igraju dosadan vaterpolo, ali uvek nađu neko rešenje!

Objavljeno: 21.01.20 u 17:47

Vaterpolisti Srbije sutra u Budimpešti igraju meč četvrtfinala Evropskog prvenstva protiv selekcije Španije.

Kada je reč o prvenstvima Evrope, Srbija ne zna za poraz od Španije. Ipak, ‘crvena furija’ u poslednja tri meča ima tri pobede protiv ‘delfina’. Poslednju na Svetskom prvenstvu gde su Španci osvojili drugo mesto. Dejan Savić je analizirao našeg rivala u borbi za polufinale.

– Tako je kad igraju dva tima sa titulama. Mi prvaci Evrope, olimpijski šampioni, oni vicešampioni Evrope i sveta. Odličan tim, igraju kao dosadan vaterpolo, prepun kombinacija, nalaženja rešenja u trenutku. Velika večina ih je u istom klubu što im daje mnogo prostora za uigravanje. Verujem da smo spremni za utakmicu koja je, rekao bih, najneprijatnija na čitavom turniru – rekao je Dejan Savić.

Špance je nahvalio centar Duško Pijetlović.

– Ima rezona da se igra Španije hvali.Odličan sastav, pun dobrih pojedinaca. Ali i mi se pitamo. Daćemo sve od sebe kao i uvek,verujem da nećemo razočarati. To jeste najvažnija utakmica ali nam iskustvo igranja takvih daje pravo da se nadamo – istakao je srpski sidraš.

Utakmica se igra u sredu od 17.30 na bazenu ‘Dunav’ u Budimpešti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter