0
Lifestyle

ULAZNICA U SVET SPORTA: Novogodišnja želja koju sebi možete ispuniti

Objavljeno: 20.01.20 u 16:19

Proces ostvarivanja Novogodišnjih odluka predstavlja pravi izazov uzimajući u obzir i one univerzalne, kao i neke samo naše specifične želje.

Svečano smo se zarekli da će narednih 366 dana u manjoj ili većoj meri biti obojeno sportskim aktivnostima. Da li ćete letovati na Baliju, početi da štedite kako biste kupili stan ili ste čvrsto odlučili da naučite neku novu veštinu u većoj meri zavisi od vas. 

Put do ostvarenja ovih želja može biti krajnje zanimljiv ako mu pristupite na pravi način. Možda ne možemo da vas vodimo na Bali, ali smo pronašli način kako da se u 2020. godini osećate i izgledate bolje. Rešenje jeste u vidu univerzalne FitPass članarine, sa kojom možete svakodnevno trenirati u omiljenom sportskom objektu blizu vaše kuće ili radnog mesta, gde na raspolaganju imate preko 650 fitnes centara, 60 disciplina (teretane, ples, joga, bazeni, tenis, pilates, grupni treninzi, spa, biciklizam, kuglanje…) u više od 30 gradova širom Srbije. Ovo je sportski program koji neguje trend fizičke kulture na autentičan način. Prva asocijacija na ovu kompaniju jeste ta da ljubitelji sporta više ne zavise od članarine isključivo u jednom sportskom objektu, već imaju mogućnost da po ceni jedne mesečne pretplate treniraju omiljenu sportsku disciplinu u objektu koji njima odgovara po ceni koja je pristupačna svačijem džepu. Umesto više članarina koje biste morali da uplaćujete određenom sportskom objektu, jednom mesečnom FitPass članarinom pokrivate više aktivnosti koje vas u tom momentu zanimaju.

U odluci da li ćete konačno ući u borbu sa onim dosadnim viškom kilograma od praznika, može vam pomoći i podatak da sa ovom sportskom članarinom automatski postajete i deo FitPass kluba koji vam omogućava popuste i pogodnosti u brojnim restoranima zdrave hrane, prodavnicama sportske opreme kao i medicinskim ustanovama.

Više informacija o ovoj univerzalnoj sportskoj članarini možete pogledati na: www.fitpass.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter