3
Domaći fudbal

POGLEDAJTE ZVEZDINE GOLOVE – STANKOVIĆ: Ponosan sam na igrače, izvinjavam se Jugu Stanojevu! (VIDEO)

Objavljeno: 20.01.20 u 19:58

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Arisa na pripremama u Pafosu

Prvu pripremnu utakmicu na pripremama i jedinu na Kipru Zvezda je dobila rezultatom 2:0. Golovima Željka Gavrića i Matea Garsije crveno-beli upisali su trijumf pre povratka u Beograd.

Trener Dejan Stanković nakon meča nije krio zadovoljstvo igračima.

USPEŠNA PROVERA: Zvezda slavila na debiju Stankovića

– Odradili smo stvarno neverovatan posao ovde na Kipru, jedne odlične pripreme i drago mi je što smo svi bili na broju. A, zna se šta to znači za jednog trenera, “onu reč” ne smem ni da pomenem. Želeo bih da pohvalim sve momke, da im se zahvalim na radu, na poštenju, zalaganju, stvarno su zlatni. Preponosan sam na njih, za samo 10 dana ušli su mi neverovatno pod kožu i želim im svu sreću ovog sveta – rekao je Stanković.

HOTSPORT SAZNAJE: Sad već i da se razmisli, kapitenu Zvezde Borjanu stigla ponuda iz Nemačke!

Ono što može da raduje navijače jeste da je Zvezda igrala sa dvojicom napadača, Stanković nije želeo da izdvaja nikoga, ali je uputio izvinjenje Jugu Stanojevu.

– Neću da pričam o pojedincima, neću ni o ovoj utakmici koja je u principu bila nagrada jer nije bila u planu a došla je kao plus za fenomenalan rad. Odigrali su momci dva puta 45 minuta lepo, korektno, ima tu da se radi na detaljima, bilo je dobrih stvari. Hteo bih da se izvinim Jugu Stanojevu što nije igrao, ali hteo sam da pružim šansu strarijima. Biće prilike za njega. Čestitam svima slavu Svetog Jovana koja je i moja slava. Mi nastavljamo sa radom – zaključio je šef struke Crvene zvezde.

0
0

3 Komentara

  1. Na sta si ponosan kukala ti majka, pa sta je ovo ? Svaki igrac drzi loptu tri sekunde duze nego sto treba, a protivnik kao memorisani idiot !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter