4
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

KO MOŽE DA POBEDI LIVERPUL: Oglasila se Crvena zvezda i ‘ugasila mit’ o nepobedivosti ‘redsa’

Objavljeno: 20.01.20 u 15:38

Liverpul ove sezone igra sezonu za pamćenje, malo ko može da im parira.

U sezoni su na 22 odigrane utakmice došli do 21 ostvarene pobede i samo jedan remi. Te se opravdano u javnosti šapuće, Liverpulu treba već sada dodeliti šampionski trofej.

Pao je sinoć i Mančester junajted, malo ko je očekivao drugačiji epilog, ali se postavlja pitanje može li neko da pobedi Liverpul. Administratori društvenih mreža Crvene zvezde na zanimljiv način skrenuli su pažnju na sebe i evocirali pobedu nad ‘redsima’ 2:0 na stadionu ‘Rajko Mitić’ ‘srušili mit o nepobedivosti’ ekipe sa ‘Enfilda’.

Na Tviteru Lige šampiona postavljeno je pitanje može li neko da pobedi Liverpul, a odgovor je stigao iz Crvene zvezde… ‘kada već pitate’…

 

Podsetimo, Liverpul je u sezoni 2018/19 osvojio pehar Lige šampiona, a poraz su doživeli na stadionu u Beogradu kada je Milan Pavkov sa dva projektila doneo radost domaćim navijačima.

0
0

4 Komentara

  1. nesrecni misko u sportu i u seksu se ne zivi ni od juce., vec se stalno moras dokazivati. sada se jako dobro dokazuju u ime komsinice: av, kokeza fss pa nekakvi surbatovici i citava plejada sudija’to najbolje pokazuju cene transfera vasih igraca i u stvari zanemarljivo interesovanje za njih. vi i dalje pobedjujte sve evropske velikane, mastajte velicajte sebe i kako kaze mladja de ste najbolji na celojm mlecnom putu, rdje jedne pridodajte sebi i jos jednu galaksiju jer vam je jedna uska. posetite apoteku .

    0
    0
    Odgovori
  2. Tebi je mozak korodirao. Samo smo mi pobedili Liverpul, kao nekada Reala, Barsu, Bajern i sve velike svetske klubove. Tebi je to, kao grobaru, strano. Ti slavi poraz od raspalog M. Junajteda. Tu se mi razlikujem. Pre 50 god. izreka mog prijatelja Mlađe, u raspravi sa grobarima, bila je“C. Z najbolja na galaksiji“.

    0
    0
    Odgovori
  3. pa kako vas nesrece jedne nije sramota. cemu tolika prepotentnost imate li mere u bilo cemu. zasto srljate u srpsku pogibiju. cemu lazno junacenje, izvrtanje cinjenica, pravljenje rijalitija od ovih nasih cemernih zivota. nesrece jedna vasa mera je indjija i vozdovac a ne liverpul. pa jeste li pobedili kopenhagen? niste. jeste li pobedili jang bojs? niste. Kako ste prosli protiv totenhema, bajerna i olimpijakosa (bez onog iskljucenja grka). nesrece ne junacite se jer ste rdja. ne zaludjujte ovaj nesrecni narod i ovako je zaludjen, znate li nesrece da vam je av doveo stankovica da izgubi par utakmica da se prvenstvo zakuva, zati da popravi izgubljene milione na van la paru i ostale zandeare. nesrece jedne pogledajte se u kupatilu u ogledalo. ima medju vama cestitih ljudi. vase vodje su av i terzic. da li bi svoje dete ili unuce ostavili s njima da prenoci? progledajte vise jednom. sidjite na zemlju. ovo nije navijacki ovo je bratski, ljudski i iskreno. liverpul je fudbalska planeterna sila, a vi ste rdja…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter