0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

NAKON IMPRESIVNOG NIZA – INZAGI: Znam šta je gradski derbi, takođe znam koliko bi značila pobeda protiv Rome…

Objavljeno: 19.01.20 u 10:45

Trener fudbalera Lacija Simone Inzagi rekao je da je njegov tim u odličnoj formi te da u dobrom raspoloženju čekaju derbi protiv Rome.

Lacio je uspeo nešto što je pre njega pošlo za rukom samo Romi, Juventusu, Interu i Napoliju, vezao je 11 pobeda u nizu.

– U odličnoj smo formi i zaslužili smo svaki bod koji smo osvojili, a uprkos tome što su nam za vreme ove serije nedostajali neki igrači, ekipa je ostala čvrsta i jedinstvena – rekao je Inzagi za Skaj Italija.

Ljubitelje fudbala naredne nedelje očekuje ‘derbi rima’ protiv Rome.

DRUGI PUT: Lacio ponovo bolji od Juventusa i osvojio je Super kup! (VIDEO)

Igrači veruju u ono što radimo i veoma sam srećan, ali moramo ovako da nastavimo, da ne spuštamo gas. Ide derbi, moramo da ostanemo koncentrisani. Znam šta nam znači derbi i šta bi značila 12. uzastopna pobeda, pa je to naš cilj. Ali, nemam drugog izbora nego da tu utakmicu shvatim kao svaku drugu – naveo je Inzagi.

NA LETOVANJU SA PORODICOM: Ćiro Imobile napadnut nožem! (FOTO)

Trostruki strelac danas je bio Ćiro Imobile. On je postigao 23 gola u 19 prvenstvenih utakmica i ima šest asistencija.

– Trebale bi mi godine da odslušam sve što je postigao. On je sjajan golgeter, ali pre svega timski igrač. Odmah sam to shvatio, on je praktično treći kapiten, posle Senada Lulića i Marka Parola. Golovi su samo deo njegovog doprinosa – rekao je Inzagi.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

Lacio je treći na tabeli sa 45 bodova. Prvoplasirani Juventus ima 48, a Inter ima dva boda manje na drugom mestu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter