1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

‘ISTINA JE’: Asano meta Rusa, prilika za trasfer za manje od dve nedelje u Kataru! (FOTO)

Objavljeno: 19.01.20 u 20:53

Za sada su Umar Sadik i Filip Stevanović prve zvezde prelaznog roka u Partizanu, ali se polako pojavljuje ime i Takume Asana.

Takuma Asano je letos prešao iz Arsenala u Partizan za milion evra. Japanac je na 25 utakmica postigao šest golova i tri puta je asistirao. Taj učinak se po svemu sudeći svideo skautima učesnika Lige šampiona Lokomotive iz Moskve. To je za ruski ’24 sport’ potvrdio agent Japanca Nobuaki Tanabe. Vicešampion Rusije želi Asana već ove zime u svojim redovima.

– Da, istina je. Lokomotiva želi da dovede Asana već ove zime – rekao je Tanabe.

Lokomotiva će Takumu Asana moći da vidi već od 31. januara na delu. Tada se u Kataru igra međunarodni turnir na kom će učestvovati Partizan i Lokomotiva iz Moskve. Sprema li se to opasna rasprodaja ove zime u Humskoj ili će se pak čekati leto i kraj evropskih kvalfikacija.

FOTO: Partizan/Miroslav Todorović

0
0

1 Komentara

  1. Moze uz bezobraznu ponudu! Npr, jedno 7_8 mil.evra!! Mozda he njega najbezbolnije prodati, imamo Lazara Markovica I Bambija,Lutovca…Stanojla…!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter