1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

TRAJE NEIZVESNOST: Evo šta su povodom ‘slučaja’ Umar Sadik poručili iz Partizana

Objavljeno: 17.01.20 u 17:58

Veliko interesovanje vlada za Umara Sadika, a stvari su danas znatno jasnije oko prodaje fudbalera.

Partizan je preporodio nigerijskog napadača, koji igra sezonu iz snova, zato ne iznenađuje interesovanje klubova za njegove usluge. Sadik je u polusezoni u dresu Partizana odigrao 30 utakmica u svim takmičenjima, postigao je 16 golova i upisao 12 proigravanja.

HOTSPORT SAZNAJE: Značajno povećana ponuda za Umara Sadika – kako će sada reagovati Partizan?

Nedavno je za igrača koji je na pozajmici iz Rome stigla ponuda iz Napolija u vrednosti od 12 miliona evra, a stvari su se zakomplikovale jer do juna o njegovoj sudbini odlučuje Roma.

KOŠARKAŠKI KLUB  POSTAO VLASNIK TV PARTIZAN: ‘Neće biti samo košarka, mesto za celu crno-belu porodicu

– Umar Sadik može biti otkupljen 10. juna za 1.6 miliona evra i tada se Partizan prvi pita. Ovo je januar i sada je Sadik igrač Rome na pozajmici u Partizanu. Prodaja u januaru uključuje u odlučivanju i Partizan i Romu. Prodaja u Junu, nakon što ga Partizan otkupi, zavisi samo od Partizana – rekao je potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić na Tviteru.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

FOTO: FK Partizan 

0
0

1 Komentara

  1. A to znači da će Roma sad da ga proda i uzme novac! Baš su ovi slavni stručnjaci grozni diletanri, ! Kako su takvu klauzulu mogli potpisati. Pa Roma dan pre preciziranog roka za otkup može da ga proda!! A može i da iscenira neprihvatanje uplate!? Naši nazovi stručnjaci sad neka jg!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter