0
Evroliga

FOTO: KK CRVENA ZVEZDA

ŠTIMAC BESAN NA NAVIJAČE: Svađaću se sa svakim ko nam psuje porodicu, takvi da ne dolaze na utakmice!

Objavljeno: 17.01.20 u 23:19

Teško je poraz od Albe nakon produžetaka (94:85) pao navijačima Crvene zvezde, ali i igračima.

Vladimir Štimac je nakon meča, kao i uvek bio u potpunosti otvoren i prokomentarisao je dešavanja bez dlake na jeziku. Centru Crvene zvezde zasmetale su kritike i psovke sa tribina koje su upućene domaćim igračima.

BEZ SNAGE U ZAVRŠNICI: Crvena zvezda poražena od Albe nakon produžetka! (VIDEO)

Ljudima koji su došli da nas podrže, zahvaljujem što su bili uz nas. Želeo bih da dodam, ti ljudi, koji su došli da nas psuju… Ja znam da je teško, niko ne voli poraze. Pogotovo ne mi igrači. Ne treba niko da nas psuje, posebno ne našu porodicu. Prvi sam koji to neće da dopusti. Imaću problem sa svakim koji to pokuša da uradi. To neka znaju svi, a ako ti koji ne žele da gledaju, ne pričam o svima, svaka čast ljudima koji su nas bodrili do poslednjeg trenutka, ali ovi što bi da psuju? Nemojte da dolazite u halu – istakao je Štimac.

INCIDENT U PIONIRU: Navijač vređao Čovića, reagovao Branko Lazić (VIDEO)

Zahvalio je navijačima na podršci, ali je istakao da postoje stvari koje nisu ‘okej’.

– Isto je tako kada pobedimo, sve je okej, a kada se izgubi ajde svi da skačemo. Svi mi dajemo srce za Zvezdu, nama je najteže i sada još trebaju da nam skaču po glavi. To nije u redu, ali hvala svim ostalima što su došli da podrže – rekao je Štimac.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

FOTO: KK Crvena zvezda 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter