2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

ŽANDER STEGAO PESNICU: Objava Brazilca razljutiće zvezdaše (FOTO)

Objavljeno: 16.01.20 u 12:05

Navijači jedva čekaju da mu vide leđa, a pitanje je trenutka kada će otići iz Zvezde, ipak, najnovijim potezom dodatno će razbesneti navijače Zvezde.

Defanzivac Crvene zvezde Žander Santana nije iskoristio šansu u jesenjem delu sezone da pokaže da se bez njega ne može, te će u narednim danima klub pokušati da mu pronađe novi klub, a umesto na pripremama na Pafosu ostao je u prestonici gde trenira sa Hose Kanjasom i čeka novi klub.

ČEKAJU RAZREŠENJE SVOJE SUDBINE: Tandem trenira u Beogradu u isčekivanju adekvatne ponude…

Dolaskom Dejana Stankovića primarni fokus je na domaćim fudbalerima, te je dvojacu predočeno da potraže novu sredinu. Brazilac Žander smatra da je njemu učinjena nepravda, a to je podelio na Instagramu. Stegao je pesnicu i spreman je da nastavi dalje.

LŠ: Antička tragedija Crvene zvezde! Žander ušao i ‘ukrao’ evropsko proleće! (VIDEO)

– Progon, nepravda… ništa od ovoga ne može odvratiti onoga ko je pravedan. Jer i onaj koji je iznad nas je proganjan i doživljavao je nepravdu, ali je nastavljao sa svojim radom, jer je imao veći cilj. Neka tako bude – napisao je Žander.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Amém 🙏

A post shared by Jander Ribeiro Santana🦅 (@janderribeirosantana) on

0
0

2 Komentara

  1. Ma kakav penal vise, cista namestaljka od utakmice, on je usao samo da bih napravio neku gresku ili skrivio penal, tako mu je receno. Olimpijakos je morao da pobedi 3 za 3

    0
    0
    Odgovori
  2. Vrlo nekorektno prema momku.Stalno mu se spocitava taj penal protiv Olimpijakosa.Ta utakmica nije merilo. Grci su morali da pobede sa penalom ili bez njega.Zarden je tu samo, kolateralna steta,na realnoj utakmici protiv Bajerna u Minhenu jedino su Zarden i Borjan nesto pokazali.Gledajuci Zvezdinu bekovsku i half liniju Zarden je realno fudbalski najpotkovaniji.Isto realno gledajuci u ovoj nasoj ligi on Zvezdi ne treba.Od stranaca su joj dovoljni Ben Tomane iGarsija i mlade snage.Zvezda treba da formira igru i tim jer nema budzet za vrhunske igrace koji prave razliku

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter