0
Košarka

FOTO: KSS

IGOR KOKOŠKOV: Majkl Meloun jedva čeka leto u Beogradu!

Objavljeno: 16.01.20 u 22:20

Dileme više nema, trener Denvera Majkl Meloun biće u stručnom štabu reprezentacije Srbije, to je potvrdio sada selektor Igor Kokoškov.

Prva vest jutros iz SAD bila je da Majkl Meloun demantuje vest da će biti deo stručnog štaba reprezentacije Srbije. Potom je poznati košarkaški novinar Vladan Tegeltija demantovao vesti koje stižu ‘preko bare’. Sada je to potvrdio selektor Igor Kokoškov u izjavi za ‘Večernje Novosti’. Majkl Meloun u junu stiže u Beograd i pomagaće ‘orlovima’ da se domognu Olimpijskih igara.

– Sa Melounom se poznajem dugi niz godina. Nikada nismo bili saradnici, nego uvek na suprotnim stranama i zdravi rivali. Baš zbog ove činjenice mi je bilo lakše da vidim o kakvom se stručnjaku radi. Meni je malo čudno to što je prvi trener Denvera i čovek sa takvim iskustvom „prekršten“ u mog pomoćnika. Pričali smo i našalili se da on može da bude samo prvi trener, nikako pomoćnik. Međutim, odmah u sledećoj rečenici je Meloun bio izričit u stavu da jedva čeka leto i turnir u Beogradu. Vrlo dobro zna u kakvu košarkašku zemlju dolazi i sa kakvim igračima će da radi. Meloun je već bio kod Jokića u Somboru i tamo mu je postalo jasno koliko je sjajna Nikolina košarkaška priča i koliko u Srbiji ljudi vole košarku. Svi se radujemo ovoj saradnji – potvrdio je Kokoškov.

Podsetimo, Srbija se na kvlafikacionom turniru u Beogradu za Olimpijske igre nalazi u grupi sa Novim Zelandom i Dominikanskom Republikom. Drugu grupu čine Italija, Porto Riko i Senegal. Samo pobednik turnira izboriće vizu za Tokio.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter