2
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

HS OTKRIVA: Zvezda odbila ponudu za Veljka Simića iz Poljske, evo o kom klubu je reč…

Objavljeno: 16.01.20 u 17:43

Klub iz prestonice Poljske želeo je da dovede krilnog napadača Crvene zvezde, ali uslovi nisu zadovoljili crveno-bele.

Prodaja igrača je primaran cilj za Crvenu zvezdu, ali je jedna ponuda odbijena za Veljka Simića. Kako saznaje HotSport, u pitanju je Legija iz Varšave, koja se interesovala za visinu obeštećenja za krilnog napadača, ali posle dobijenog odgovora iz Beograda okrenuli su se drugoj opciji. Razlog je jednostavan, čelnici poljskog giganta su ograničili budžet za zimska pojačnja pored ambicija ekipe koju predvodi trener Vuković da bude najbolja na kraju sezone.

Veljko Simić se po profilu uklapa u sistem koji postavlja Dejan Stanković, a pošto je plaćen 300.000 evra, plus procenti Zemunu, uslovi pod kojim je mogao da se preseli u Varšavu nisu bili po meri čelnika Zvezde. Usledio je ekspresno odgovor da za „siću“ nema odlaska i ostaje da se krilni napadač u jakoj konkurenciji bori za minutažu kod novog trenera Dejana Stankovića.

Vremena za druge korake ima, ali je ovo bila dobra prilika da se igrač ponovo okuša u inostranstvu, gde je već boravio u Švajcarskoj i posle epizode u Bazelu i pojedinim drugoligašima usledila je „eksplozija“ u Zemunu, što je bio signal Vladanu Milojeviću da ga pre godinu i po dana preseli u ‘Ljutice Bogdana’. Ove sezone nije imao zapaženu minutažu.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter