7
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Dogovor je blizu i sledi potpis napadača Zvezde!

Objavljeno: 16.01.20 u 11:04

Preostalo je da se utanače neki detalji, a saradnja će biti dogovorena do juna 2022. godine

Izgleda da je ostao još jedan završni korak do potpisa novog ugovora El Fardu Bena i Crvene zvezde po kojem napadač treba da bude veran šampionu Srbije do juna 2022. godine.

CRVENA ZVEZDA U CRTANOM FILMU: Marin i Ben su ‘navikli da igraju u haosu’! (VIDEO)

 

Već dva meseca traje misija rukovodstva crveno-belih da sa jednim od najboljih stranaca u istorijij kluba uz Ričmonda Boaćija saradnja bude produžena. Koraci su ubrzani, kada je trener Dejan Stanković izneo svoj stav da je iskusni napadač potreban konstrukciji tima za naredne ispite.

Procena je da Ben svojim kvalitetom može da odradi uspešno zadatke, a na 82 meča postigao je 32 gola i upisao desetak asistencija. Neki načelan plan e da se posao okonča pre odlaska ekipe 24. januara na drugi deo priprema u Antaliju.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

Ben je nedavno  istakao da mu se ne žuri iz Beograda, tako da se čeka paraf ljubimca navijača koji je pre dve godine došao iz Olimpijakosa i opravdao uloženo.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

7 Komentara

  1. A KOGA BI VI DA VAM STANKOVIC DOVEDE DAJTW TU JEDANESTORICU BEN JE ODLICAN IGRAC ZAO MI JE STO JE MARIN OTISO JER GA JE MARIN SPAJO SA GOLOM…

    0
    0
    Odgovori
  2. Grupna faza LŠ je bila svojevrsno ogledalo! Tačno se videlo ko od ovih igrača Zvezde vredi a ko ne vredi ni pišljivog boba! Oni, koji spadaju u ovu drugu grupu “pišljivog boba” su i poznati “kapitalci” Ben i Boaći, koji su ostavili toliko dobar utisak u Evropi, da ih danas jednostavno niko ne želi! Ova dva “kapitalca” mogu eventualno otići u Moldaviju ili drugu ligu Kipra i nigde više. Prva liga Kine ili Arabija je misaona imenica za njih! Ostaće oni u Zvezdi do kraja života, jer ih niko neće! Ali, njihov ostanak u Zvezdi će biti poguban za mlade igrače Zvezde, kao za Gavrića i Stanojeva, jer zbog ova dva zaista smešna “kapitalca”, oni će izvisiti i biće vraćeni u Grafičar, u drugu ligu. Ovi “kapitalci” ce i dalje da izigravaju zvezde a i jedan i drugi nisu u stanju da reše najobičniju situaciju 1 na 1, u svoju korist. Neko se čudi zašto opada broj navijača na Rajku!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Najjača konstatacija u tekstu je da je Ben na “na 82 meča postigao je 32 gola”, ali nigde se ne pominje koliko je ovaj smehotresni “kapitalac” postigao golova iz penala a postigao ih je barem 80%! Ostale je dao iz peterca kada ostane sam! Odmah se vidi da je Stanković već na početku podlegao pritiscima i da radi ono što mu Terzić kaže, jer navodno je Stankovižćž izjavio kako želi da zadrži Bena, za kojega u Italiji nikada nije čuo a Ben je celi vek proveo kao rezervista na pozajmicama! Ben koji je već u 33 godini i uz to veoma spor. samo će oduzimati mesto mladim srpskim igračima.- Mislim da će se nastaviti trend osipanja gledalaca na Marakani kao posledica pogubnog delovanja Terzića, Mrkele i Milojevića. Stanković samo nastavlja svoj poslušnički rad!

    0
    0
    Odgovori
  4. Spori 32-godišnji Ben, koji nije u stanju da reši situaciju “1 na 1”, treba da produži ugovor sa Zvezdom?! Ovo je ludilo! Čim perspektivni i talentovani Ben produži ugovor, Zvezdina deca Gavrić i Stanojev, će biti vraćeni u Grafičar na kaljenje, da mu ne bi ugrozili mesto! Smatram da nigde u Evropi rukovodstvo ne radi protiv interesa svog kluba, kao u ovom slučaju Terzić i Mrkela! U pitanju su neki privatni aranžmani koje oni žele da predstave kao interes Zvezde! I posle Milojevića – Milojević! Stanković se izgleda već uklopio u neke interne lukrativne kalkulacije Terzića i Mrkele! Od Zvezde opet jedno veliko “ništa”! HITNA PRIVATIZACIJA!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter