8
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroislav Todorović

HOTSPORT SAZNAJE: Pada rekord – cena koju Partizan traži za Sadika ponuđena je za drugog igrača!

Objavljeno: 15.01.20 u 09:00

U Humskoj nikada nije bila bolja situacija, kada je reč o ponudama za fudbalere Partizana.

Strahinja Pavlović je već prodat za čistih 10.000.000 evra plus bonuse, što je samo po sebi dovoljno crno-belima za lagodan život, ali tu nije kraj interesovanjima za crno-bele igrače i osmocifrene milionske ponude.

Naime, već se priča o bogatoj ponudi za Umara Sadika koju je Partizan odbio jer želi više, baš onoliko koliko je stiglo za dovođenje velikog bisera, Filipa Stevanovića.

GORI ‘TVITER’: Vanja Marinković o odluci ABA lige u korist Zvezde, rat ‘Delija’ i ‘Grobara’ (TVITOVI)

Još uvek maloletni krilni napadač je zaludeo ljude iz francuske Nice koji su, saznaje HotSport, poslali ponudu visoku 15.000.000 evra!

Takve cifre u Humskoj su nekada bile misaona imenica i pred rukovodstvom je pravi izazov da li je prihvatiti. Ona je snazi već nekoliko dana, a jedina ‘kočnica’ je činjenica da Stevanović ne bi mogao da bude prodat dok ne napuni 18 godina.

MILOŠEVIĆ: Očekujemo pojačanje večeras ili sutra! Gde je Dinga? To bih i ja voleo da znam… (VIDEO)

Traži se pravi model, a načelno je u planu dogovor da se transfer ostvari ove zime, a da Filip ostane ostane na pozajmici u Humskoj sve dok ne postane punoletan (25. septembar). Bio bi to transfer koji bi oborio i ujedno postavio apsolutni rekord u srpskom fudbalu.

Sve je i dalje na dugom štapu, crno-beli mogu da pregovaraju i čekaju, ali ostaje utisak da bi ova zima mogla da se proglasi najuspešnijom u istoriji kluba, budući da bi kroz prodaje samo trojice igrača, Pavlovića, Stevanovića i eventualno Sadika, moglo da se zaradi gotovo 40.000.000 evra.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović
0
0

8 Komentara

  1. Pavlovica smo prakticno poklonili za 10 miliona,nadam se da se uprava dozvala pameti i da nece napraviti istu gresku sa Sadikom i malim Stevanovicem.

    0
    0
    Odgovori
  2. ja sam komentarisao na ovom mestu pre oko 30 dana da ce transferi za sadika i stevanovica biti astronomski. jednostavno ganci to su te cifre da se to proveriti. sad mozda kapirate koliko vam stete nanosi osovina AV, KOKEZA, FSS i SUDIJSKA ORGANIZACIJA. imate sjajne rezultate gde oni mogu da poguraju, u evropi jedva sa kopenhagenom, helsinkijem na srecu na misice. skuplji maloletni FICA nego 2/3 zvezde. pozdrav „duh koji lebdi

    0
    0
    Odgovori
  3. Hahahahhaahaahahahhahahahha ko je lud vise da veruje u ovakve price?onaj ko veruje u ovo pisanje je teska b…..pavlovic je prodat izmedhu 2i3 mil.Sadik ne vredi vise od 2,ovaj mali je potencijal dobar,ali realna cena je 2 miliona ni eveo preko toga

    0
    0
    Odgovori
    • Ja verujem pošto pratim Fr štampu a i svestan sam da su cene na fudbalskom tržištu nenormalne. Popularni L’equipe je skoro pisao o transferu Pavlovića i potvrdio navedenu cifru a o malom Stevanoviću su više puta pisali. Mene brine druga stvar, vi pišete o najuspešnijoj godini u istoriji samo zahvaljujući potencijalnim transferima, da li iko u Partizanu razmišlja da stabilizuje klub, zadrži najbolje bar 3-4 godine i da konačno imamo vrhunski tim. Stalno menjanje igrača ne vodi ničemu, prodaju se deca bez 10 odigranih utakmica za prvi tim, jad i beda, dosta je više toga!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter