3
Evropske lige

FOTO: FK Partizan

‘ZVUČI SULUDO, ALI…’: Milošević u Antaliji otkrio zašto je odbio 10.000.000 evra za Sadika!

Objavljeno: 14.01.20 u 12:35

Umar Sadik je svojom borbenošću kupio navijače Partizana, a malo ko je očekivao od njega ovakav učinak pri dolasku.

(Od specijalnog izveštača HotSporta iz Beleka- Stefan Smuđa)

Da je neko navijačima Partizana ponudio da će Sadik u svim takmičenjima postići 16 golova, nema sumnje da bi oberučke to i prihvatili. Već nekoliko sezona Roma ga je slala na pozajmice, a nigde nije uspeo da se uklopi kao u sistem trenera Partizana Save Miloševića.

IVICA ILIEV: Sadika pratim već dve godine, Savi sam ga predložio, a pre mesec dana smo mogli već da zaradimo milione!

Tokom jeseni je Sadik za Partizan postigao 16 golova, a mogao je bar još toliko da je imao malo sreće. Uz to, dodao je i 12 asistencija. Odličan učinak za visokog Nigerijca stavio ga je na radar mnogih velikana. Ipak, Milošević ističe da napadača neće prodati tek tako. Odbijena je ponuda od 10 miliona evra.

– Rekao sam već koju cenu tražimo za Sadika. Danas smo pričali u stručnom štabu. Zaista deluje suludo da i ja i stručni štab razmišljamo kako ne želimo da uzmemo 10.000.000 evra za jednog igrača. To je bilo nezamislivo pre, a sada je takva situacija. Samo ako procenimo da bi bilo glupo odbiti. Ako neko od njih ode, imamo dovoljno vremena da to nadoknadimo, ako već imamo novca, jer će to sigurno značiti da i mi moramo da platimo novog igrača. Izuzetno sam zadovoljan što nemam pritisak od strane rukovodstva i odbio sam tri ponude za Sadika, 7, 8, 10 miliona i niko iz kluba me nije nazvao iz uprave i rekao: ’Čoveče, zašto ovo odbijamo?’ – rekao je Milošević.

Zadovoljan je strateg crno-belih što se njegov tim približio Evropi.

Glavni cilj u Partitzanu mi je bio da približimo igru Partizana Evropi. Nisam to rekao zbog lične sujete. Ta činjenice približavanja naše igre Evropi, iz toga proizilaze ove ponude. Nije to proizašlo iz domaćeg prvenstva i zbog načina na kojim smo igrali u Evropi, uz svo poštovanje našeg takmičenja – zaključio je Milošević

FOTO: FK Partizan

0
0

3 Komentara

  1. Pisu za SavuGlavu i Sadika a nepisu da je Zvezdi vracen bod i da ce verovatno da se igra tekma. Bito je ovo kao nisam za 10m a klub se raspada.

    0
    0
    Odgovori
  2. Au brate,pa ovaj se vrhunski uklopio sa upravom. Ovio bre lazu i veruju u to sto slazu. Ma 150 miliona ste odbili. Evo ja vam verujem ako vam je lakse. E svasta. Bilo bi dobro da neki novinar ispita za koliko je zaista prodat Strahinja Pavlovic.Ja ne veruzjem da je iznad 2.5-3m

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter