1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

ABA LIGA USVOJILA ŽALBU ZVEZDE: Ne zna se još hoće li meč biti ponovljen, kazna ublažena!

Objavljeno: 14.01.20 u 12:10

Na osnovu disciplinskog pravilnika zasedalo je Žalbeno veće ABA lige, Crvenoj zvezdi je vraćen bod.

Usvojena je žalba KK Crvena zvezda na ranije izrečenu kaznu zbog izostanka sa duela protiv Budućnosti u Podgorici 4. januara. Usled čega je doneta odluka da se ublaži kazna Crvenoj zvezdi.

HITNO OBRAĆANJE: Čović detaljno o razlozima odluke da se ne otputuje u Podgoricu ‘Čim smo videli šta se događa

Ovu odluku veće u sastavu: Boštjan Koritnik, predsednik Žalbenog veća, Krunoslav Štengl i Milovan Zvijer i članovi žalbenog veća doneli su jednoglasno.

Novom odlukom preinačene su ranije izrečene kazne, Crvenoj zvezdi vraća se oduzet bod. Ovo je drugostepena odluka, a Predsedništvo lige će presuditi o žalbi Zvezde da se odigra nova utakmica.

IGRAČI ZVEZDE OGORČENI – LAZIĆ: Nikada više nećemo da igramo u ovakvim uslovima DŽENKINS: Čović je više od saigrača

Zvezda za sada neće morati da plati troškove organizacije utakmice, odnosno, dolaska sudija i delegata. Ukoliko se meč ne bude igrao u novom terminu, Zvezda će morati da pokrije troškove. Takođe je prvobitna kazna od 20.000 evra za crveno-bele preinačena u 15.000 evra.

 

0
0

1 Komentara

  1. Bilo bi posteno i sportski da se odigra nova utakmica.Medjutim,pravno gledano jedina ispravna odluka je 20:0 za Buducnost i vracanje jednog boda Zvezdi.Zalba na ovakvu odluku vodila bi sitnom parnicenju,sto timu Zvezdinog renomea ne prilici.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter